🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Ну якщо не потрібні: безкоштовна медицина, виплати і т.д.,то вічно можна інше отримувати WP. Я одного не зрозумію: невже так важко по прильоту просто підійти до офіцера та отримати WP?
-
Ну так а в чому проблема пройти медогляд? Це максимум година часу. Рентген і здати кров. Українці люблять створювати собі проблеми там, де їх в принципі немає. Народна забава "А може прокатить". P S. якщо взяти WP в аеропорту і не пройти медогляд, то цей WP скоріш за все анулюють. А разом із ним і медичне страхування.
-
А я ще пояснити таким людям як Ви елементарні речі?
-
Ви дійсно не розумієте важливість безкоштовно медичного страхування (без WP його не буде), чи прикидаєтесь? Моделюю ситуацію: людина не бере WP і як наслідок не має безкоштовного медичного страхування. Ця людина виходить на вулицю, падає і ламає ногу. Далі виклик швидкої 5-10 тис.$. Якщо все добре, то гіпс це ще 5-10 тис.$, якщо потрібна операція, то там ціна в десятках тисяч.
-
Ви дійсно не розумієте суть питання.
-
Вітаю. Таке питання. Якщо до 31 березня заїхати в Канаду, отримати work permit. Потім виїхати та повернутися через деякий час(3,4 місяца) чи буде work permit дійсний?
-
так
-
Доброго дня. Пропонуємо вакансію - Потрібна жінка - помічниця по дому 40-50 років. Роботодавець пропонує повну ставку (37.5 годин). Зарплата від $18.5. Обовʼязково мати посвідчення водія і вміти водити машину. Англійська допускається від базового рівня. Обовʼязки: прибирання будинку і офісу, приготування їжі, забирати дітей зі школи. Житло надається безкоштовно на перші 3 місяці Chelmsford, Ontario
-
Всім привіт. Моїй дитині 9 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був наприкінці ангіну. Після якогось часу я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря ,в результаті сказали що вона не чого не чути, пройшли купу обстежень,різних аналізів на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на все обстеження, лікування, аналізи я і так йшла в стрибок. Нам потрібен слуховий апарат він дасть шанс що вона чутиме.. Прошу дуже вас допомогти мені, я хочу, я молюся щоб вона надалі не відчувала себе не повноцінною. Карта монобанку. 4441111138110758 PayPal ollgaolliga9 Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏