🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Та я знаю,просто було цікаво,с меня тож смеются,но вот здесь с разныих акцентов никто не прикаливается
-
Привіт Крута команда instagram.com/re.locate?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
-1 одне авто на київських номерах в оттаві )
-
Ждать
-
Всем привет Если уже больше года прошло с момента подачи на куает и до сих пор нет ответа, то не стоит и ждать? Подавали в сентябре 2022, супруг иностранец. Мне дали ответ в ноябре, а супругу до сих пор не дали ответ
-
Недавно видел человека, который подавал в апреле 2022, а визу получил неделю назад
-
Альберта
-
Дуже дякую!
-
Вітаю! Скиньте будьласка у кого є контакти ІRCC? Другий день чомусь не можу додзвонитись, може не той номер набераю.
-
найшвидше отримала дитина 5 років, через рік дружина, він чекає)
-
Аналогично
-
В знайомого така ж ситуація, але раз в пів року просять додати інфо
-
Дешевше буде після отримання PR.
-
Доброго дня! Чи доступна у вас функція доставки?
-
Доброго. В залежності від того де живете, але в цілому так.
-
Вітаю! Шукаю дівчину на своє місце у двокімнатну квартиру. У вашому розташуванні буде власна кімната, одна велика вітальня, ванна кімната, кухня, балкон. Квартира простора та світла. Знаходиться у центрі міста Gloucester Street. У 10 хвилинах знаходяться магазини, автобусні зупинки та поїзд. У вартість також входить спортзал та басейн. 1100 доларів за кімнату + Wi-Fi 35 доларів. В'їхати треба до 1 грудня. За деталями звертайтесь в особисті повідомлення 🌸
-
Вам треба вебінар про навчання подивитися, там пані розказувала про спец програми навчання для українців з переліком навчальних закладів. Напишіть у приват - я пошукаю її, дуже толкова пані. Програми усі були очні, але вони лобіювали можливість навчання онлайн.
-
Доброго дня, хочу замовити 1 кг капусти та 2 кг моркви по-корейськи Знаходжусь в районі Бейшору, яка вартість доставки і на коли можливо?
-
Доброго дня,скажіть, чи можливо ще відкрити візу до Канади
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи можна ще приїхати до Канади за українським схемами
26 Sept 2023, 15:05
8173/13287
about 12 hours ago