🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго дня , Підскажіть , будь ласка 1. Чи розвинений в Оттаві громадський транспорт 2. Де можна взяти в оренду авто на перші 2-3 тижні в Оттава 3. Чи можна купити авто з сін-кодом в Канаді , але на українських правах ?
-
Доброго дня. 1. Громадський транспорт в Оттаві не розвинений, звичайно він є, але працює не дуже, автобуси ходять не часто і не завжди за розкладом, треба робити пересадки, це все займає багато часу. Так що авто потрібне 2. Я орендував в enterprise, але на канадські права, до того ж потрібно щоб у вас була кредитка 3. Авто купити можна, але страховка на це авто буде дуже дорога з українськими правами
-
Важливо приїхати і бути на 🛞, щоб швидше все оформити
-
Дякую , кредитка так розумію має бути не обов'язково 🇨🇦, фін покриття в мене достатнє
-
Усім привіт! Підкажіть, будь ласка, я планую приїхати найближчим часом до Оттави на кілька тижнів, отримати Work Permit, зробити SIN і отримати фінансову допомогу за CUAET (worker visa). Потім протягом півроку буду завершувати мої справи в Євросоюзі, і вже після цього планую переїхати в Канаду остаточно. Наразі житло не орендую, але відкрию дебетовий рахунок у Канадському банку. Центром моїх життєвих інтересів до моменту остаточного переїзду є Євросоюз. Запитання, чи буду я вважатися податковим резидентом Канади з дати мого першого приїзду (або, перефразовуючи, чи будуть оподатковуватися у Канаді мої доходи, отримані за межами Канади, з дати мого першого приїзду)?
-
Всім привіт. Вирішив допомогти одній родині (3 людей). Надам їм можливість пожити без орендної плати деякий час у своєму будинку поки вони не з'їдуть. Для проживання їм потрібно: 3 ліжка з матрацами, постільна білизна та ковдри. Якщо хтось щось має з цього переліку та має бажання та можливість допомогти, то прошу надіслати в приватні повідомлення свої пропозиції. Дякую.
-
And a new word to your vocabulary
-
So, the 2nd day of the best year in your life! I hope.
-
Просто моніторити сайт щогодини. Я вже пів року не можу зловити. Нервувати вже втомилася...
-
Мабуть додатку або тим хто його створював потрібно ще до цього дорости😂