🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Мабуть додатку або тим хто його створював потрібно ще до цього дорости😂
-
Добре що через Дію хоч додумалися. В Ізраїлі взагалі відкривалися слоти на наступні два тижні тільки 2! рази на місяць і то того ж на 2! години з 15:00-17:00. І заходьте, записуйтеся на здоров'я!!!
-
☝️ الله أكبر .... سبحان الله 🌴 بعد أن قضى 45 عاما في الكنيسة 🌷 القس الأسترالي جولد ديفيد يعلن إسلامه واختار لنفسه اسم عبد الرحمن 🗺️ رئيس كنيسة الصليب المقدس الارثوذكسية 🌴 After spending 45 years in the church 🌷 Australian Pastor Gold David announces his conversion to Islam and chooses the name Abdul Rahman for himself 🗺️ President of the Holy Cross Orthodox Church
-
Всім привіт! Шукаю роботу у меблевій сфері. Маю 20 років українського стажу та півроку канадського. Вмію працювати з деревом, дсп, мдф, шпоном, різним інструментом, та обладнанням. Маю всі канадські документи. Права G. Англійський рівня А2. Розгляну усі пропозиції та варіанти. Завчасно дякую! Всім миру і добра!)
-
Всім привіт! Шукаю роботу у меблевій сфері. Маю 20 років українського стажу та півроку канадського. Вмію працювати з деревом, дсп, мдф, шпоном, різним інструментом, та обладнанням. Маю всі канадські документи. Права G. Англійський рівня А2. Розгляну усі пропозиції та варіанти. Завчасно дякую! Всім миру і добра!)
-
Шукаю людину у 2-кімнатну квартиру. Кімната доступна в даний момент. Квартира розташована в центрі міста за 10 хвилин пішки від Парламенту. Gloucester street 8 хвилин від станції Lyon. 10 хвилин пішки до магазинів, продуктових магазинів, автобусних зупинок та поїзда. У будинку є басейн та тренажерний зал. У квартирі багато місця, нова ванна кімната, кухня та вітальня. Якщо потрібні фотографії, пишіть у особисті повідомлення. Ціна 1100 на місяць та застава 1100 за останній + 35 wi-fi.
-
Hey there, Happy Wednesday!
-
The morning is almost over and we need a new word.
-
Я в Онтаріо за 5 місяців 4 рази там була, розводять руками і кажуть записуйтеся онлайн ми допомогти не можемо 😭
-
А хто знає: між G1 та G2 рік чи 8 місяців?
-
Я коли чергувала на сайті, бачила багато вільних місць в Едмонтоні. Але це дуже далеко для мене. Може це комусь буде гарною новиною😊
-
Если учитесть в школе, после сдачи g1, которые предоставляют курсы и сертификат BDE - то 8 месяцев, если просто катаетесь сами - то 12 месяцев
-
Тобто після теорії брати уроки в автошколі?
-
Зрозуміло, дякую