🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Ok. До речі, якщо натиснути в правому куточку у завданні, інколи можна побачити пояснення. 😉
-
То що? Ще кілька речень? 😉
-
Morning! Happy Saturday! What is the best way to finish your working week? I think, it’s a great idea to practice your English.
-
Також можете запитувати, якщо виникають питання 🤓
-
I don’t know how often you are going to use it… 😏 but let’s have a look 😊
-
And what about a new word for today?
-
Думаю, це слово потребує пояснення і українською 😅
-
Ось як воно називається, коли ви бачите хмаринки у формі котиків та ведмедиків 😀 Ну, чесно: хто знав такий термін?! 🤪
-
Well, and now it’s time to have some coffee. 😉
-
Walmart, Tiger, Canadian Tire это магазины специализирующиеся на рабочей одежде
-
Супер
-
🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨 Знайду, куплю, впакую і відправляю Вам будь-які речі з України ❤️🩹 💊Медицину, 🦮 ветеринарію, 💉 косметику 💄 та інше. 🥇Широкий асортимент фармацевтичних продуктів для професійних спортсменів 🏋🏼♂️ Гарантія! 💯 Викладу Ваше замовлення на eBay. ✍🏻 Напишіть мені, щоб зберегти контакт 🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨💙
-
🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨 Знайду, куплю, впакую і відправляю Вам будь-які речі з України ❤️🩹 💊Медицину, 🦮 ветеринарію, 💉 косметику 💄 та інше. 🥇Широкий асортимент фармацевтичних продуктів для професійних спортсменів 🏋🏼♂️ Гарантія! 💯 Викладу Ваше замовлення на eBay. ✍🏻 Напишіть мені, щоб зберегти контакт 🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨💙
-
Репетитор з англійської мови|Онлайн Навчила 100+ учнів з 15 країн🌎 Англійська за комунікативною методикою🇺🇸 Пояснення через асоціації 🔥 Індивідуальні/парні заняття💫 instagram.com/english.teacher_alina?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr
-
‼️ATTENTION ‼️ Уряд Альберти запустив гарячу лінію для ньюкамерсів, хто планує прибути до Канади. Тепер можна напряму зателефонувати з України та з Польщі: In Canada 1-888-701-1101 In Ukraine 0-800-50-0174 In Poland 00-800-112-5563 Якщо, ти збираєшся до Канади та маєш питання: - перші кроки по прибуттю - отримання безкоштовного готелю - оренда житла до прибуття у Канаду - оформлення документів Та інше Працівники надають інформацію українською російською та англійською мовами Понеділок-пʼятниця 8.15-4.30 ( MST Canada) Тут тобі завжди раді допомогти. БЕЗКОШТОВНО, але деякі оператори можуть знімати плату за міжнародний зв‘язок
-
Hey, hey, hey!!! Winter has come! And it's time to……. learn a new world! 😊🤓