🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Такнхаус односпальня,два поверхи.Сушарка та пральна машина в наявності.Гараж та паркінг .Від центру міста 10 хвилин,район Beechwood.Можна з тааринами,частково мебльована -диван в коридорі та ліжко у спальні.Доступно з 1 першого березня .1750$+комунальні послуги
-
🌟 Привіт, Українки! 🇺🇦💖 Мене звати Аліна, і я зараз хочу розповісти вам про нашу захоплюючу спільноту! 🚀 🌸 "GirlsPower" - це наш особливий куточок в Instagram! 📸💕 Що робимо: 👭 Збираємо Дівчат! - Це місце, де ми об'єднуємо українських дівчат в Оттаві. Незалежно від того, чи ти тут тиждень чи декілька років - ми тут, щоб вас прийняти! 🎉 Захоплюючі Івенти - Розпочинаємо свій Оттавський роман разом. Вечори, події та зустрічі, які запам'ятаються! 🌈 Місця, які Обожнюємо - Ділимося фотографіями та інсайдами про наші улюблені місця в місті. 💄 Краса - Трюки краси, поради та обмін секретами з іншими красунями міста, поради б‘юті майстрів та салонів в Оттаві які перевірені на собі. 🤝 Пошук Подруг - Тут можливість знайти не лише інформацію, але і нових справжніх подруг! Щоб приєднатися до нас: 👉 Відвідай наш Instagram: @girlspower_ottawa www.instagram.com/girlspower_ottawa?igsh=MzRlODBiNWFlZA== Нехай ваші дні в Оттаві стануть яскравішими та веселішими разом з "GirlsPower"! 💙🌟
-
𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞 𝐭𝐨 𝐲𝐨𝐮 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐁𝐢𝐭𝐜𝐨𝐢𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐰𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐝𝐫𝐚𝐰 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐟𝐮𝐥𝐥𝐲 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐚𝐧𝐲 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦.𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐛𝐞 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐢𝐯𝐞𝐝. 𝐓𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐢𝐬 𝐧𝐨 𝐡𝐨𝐰 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭. 𝐓𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐫𝐞𝐞 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞, 𝐭𝐚𝐤𝐞 𝐢𝐭 𝐨𝐫 𝐥𝐢𝐯𝐞 𝐥𝐞𝐚𝐯𝐞 𝐢𝐭. 𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐤𝐞𝐞𝐩 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐲 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦𝐨𝐧𝐲, 𝐈 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐦𝐲 𝐭𝐡𝐢𝐫𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐝𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥. 𝐈 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐦𝐮𝐦 𝐨𝐟 $𝟒𝟎𝟎 𝐚𝐧𝐝 𝐧𝐨𝐰 𝐢 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐞𝐚𝐫𝐧 𝐮𝐩 𝐭𝐨 $14,5𝟎𝟎 𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐬𝐭 12𝐡𝐫𝐬. 𝐓𝐨 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐥𝐨𝐨𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐨𝐫 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐞𝐚𝐫𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨 𝐚𝐧𝐝 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐟𝐨𝐫𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲.. 𝐜𝐥𝐢𝐜𝐤 on the link 𝐛𝐞𝐥𝐨𝐰 to get started 👊👊👇👇👇
-
Там обычно целая полка обезболивающих, разных названий, дозировок и производителей
-
Добрый день, в любой аптеке без рецепта, в Рексал, Шопперс и Волмарт, например
-
Доброго дня) хтось проходив медогляд в Польщі, хотіла б поставити кілька запитань
-
Добрий день, шукаю українського нотаріуса в Онтаріо, якщо є контакти, буду вдячна
-
Добрий день! У зв’язку з переїздом віддаватиму дитячі речі: - changing pad - невеликий килимок з цифрами 1-9 - іграшки для дитини орієнтовно до року - walker - breastfeeding pillow - одяг та взуття в основному 3-12 місяців, деякі трохи більшого розміру - горщик - дитяче ліжечко з матрацом (під питанням) Бажано якщо зможете забрати все і що вам не потрібно віддати далі. Також можливо буду продавати queen bed with mattress і віддавати разом з тим деякі інші меблі і побутові речі. Також продаю: - дитячий візочок сидячий nuna від 6 місяців - feeding high chair peg perego - diaper geanie - parks pass - ergo baby carrier - babybjorn travel crib - силіконові паучі для годування дитини пюре - теплий костюмчик 9 місяців на весну або для переїздів взимку в автомобілі - м’яч для фітнесу діаметром 65 см - великий дитячий килимок для ігор на підлозі - одяг для вагітних / годування - гарні сукні українського виробництва розміри S-M Якщо цікавить пишіть у приватні повідомлення. Привезти не можу, потрібно буде їх забрати чим швидше тим краще але до 24 січня. Я знаходжуся в районі Heron gate.
-
Дякую
-
Я )