🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Добрий день, шукаю українського нотаріуса в Онтаріо, якщо є контакти, буду вдячна
-
Добрий день! У зв’язку з переїздом віддаватиму дитячі речі: - changing pad - невеликий килимок з цифрами 1-9 - іграшки для дитини орієнтовно до року - walker - breastfeeding pillow - одяг та взуття в основному 3-12 місяців, деякі трохи більшого розміру - горщик - дитяче ліжечко з матрацом (під питанням) Бажано якщо зможете забрати все і що вам не потрібно віддати далі. Також можливо буду продавати queen bed with mattress і віддавати разом з тим деякі інші меблі і побутові речі. Також продаю: - дитячий візочок сидячий nuna від 6 місяців - feeding high chair peg perego - diaper geanie - parks pass - ergo baby carrier - babybjorn travel crib - силіконові паучі для годування дитини пюре - теплий костюмчик 9 місяців на весну або для переїздів взимку в автомобілі - м’яч для фітнесу діаметром 65 см - великий дитячий килимок для ігор на підлозі - одяг для вагітних / годування - гарні сукні українського виробництва розміри S-M Якщо цікавить пишіть у приватні повідомлення. Привезти не можу, потрібно буде їх забрати чим швидше тим краще але до 24 січня. Я знаходжуся в районі Heron gate.
-
Дякую
-
Я )
-
При зміні провінції чи можуть бути проблеми з work permit? Чи потрібно щось змінювати? Дякую
-
Я знаю, що головне мати з собою work permit, пускають без проблем назад, можливо хіба щось змінилось
-
Добридень, скажіть, будь ласка, якщо 16 річний потрібно проходити медкомісчю, чи це тільки для work permit?
-
В Монреале є, вчора прилетіла, бачила як пару оформлювали
-
Дякую
-
Доброго дня. На підставі канадської візи v-1 visitor я зможу взяти work permit?
-
Доброго дня , хочу застерегти людей. Побачила пост дівчини в цій групі, що вона летить до Оттави з України. Скинула їй більше ніж 1500 грн на ліки, а вона мене просто заблокувала і не відповідає. Ніколи не думала , що зараз наші українці можуть бути такими.
-
14/06/2022