🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Дякую!
-
По часу можете все зробити за пару днів: спочатку здаєте теорію в потім записуєтеся на дорожній тест. Рекомендую записуватись не в Оттаві а у Сміт Фолс (там черга меньше і здавати простіше.).
-
95$ теорія і 115$ дорожній тест.
-
Доброго ранку. Порадьте, будь ласка, приїхала вчора на медстрахування куди потрібно подаватись?
-
Добрий день. Ще є вакансія?
-
Доброго дня. Шукаю кімнату в Оаквілі. Дякую.
-
Доброго дня! З 1-го березня перездаємо однобедрумну квартиру в Оттаві, 5 хвилин до станції метро Lees, ціна 1435$, комунальні витрати включені. В квартирі є нові меблі від IKEA, якщо комусь потрібно, меблі можемо залишити за окрему плату. Усім гарного дня!
-
Хтось тут має рахунок в Bank of Montreal? Поділіться досвідом, як там обслуговування?
-
я маю. ще має в simplii i RBC. зараз думаю повністю переходити на BMO. 2 роки безкоштовно, зазвичай у всіх 1 рік. кешбек по кредитці кожного місяца а не раз на рік чи через ще через якійсь дивні пойнти. серед цих трьох найбільш зручний. хоч і не все добре і як хочеться
-
You save my life, out of debt and I do not think I could ever tell you how much you mean to me, I will keep telling people about your good work in my life
-
Дякую! Я читала що у ВМО є конкуретні умови моргеджу, з тривалістю до 25 років, так дивилась на майбутнє :)
-
❗❗❗❗❗ Друзі! Ми зі студентами проводимо збір на окопні свічки 🕯️ Минулий збір ми всі разом дуже швидко назбирали потрібну нам суму! Зараз ми збираємо на парафін для свічок ,так як банок в нас залишилось дуже багато. Свічки ми виробляємо і передаємо волонтерам разом із студ.радою. Звіти за останній збір можете побачити написавши мені в ПП. Сума збору 1.100 гривень. PayPal: [email protected] Картка 5355280206905463