🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Вітаю. Хтось в Торонто нещодавно прилітав вперше? Чи видавали work permit в аеропорту одразу? Завчасно дякую.
-
Вітаю. Хтось в Торонто нещодавно прилітав вперше? Чи видавали work permit в аеропорту одразу? Завчасно дякую.
-
А дайте орієнтир , будь ласка , де в аеропорту отримати сін
-
Дякую
-
після отримання ворк перміт, там є стійка Сервіс Канада запитайте також в офіцера котрий вам буде перміт видавати, він вам допоможе але я прилетіла о 21.00 і вони вже були закриті, тому сін отримувала окремо
-
WP видають в першому аеропорту Канади. Чому в Торонто не дадуть?
-
Так має бути. Та люди от пишуть, що іноді не видають, а відправляють це робити онлайн. От і запитую🤷🏻♀
-
Делать визитор визу, и если случится чудо и вам ее выдадут и вы успеете приехать до 31 марта 2024 года то сможете подать заявку на ворк пермит и там уже по стандартной схеме
-
Он як, щиро дякую.
-
Дякую, не знала. Я гадала, що після цієї дати вже не можна було подати на візу за CUAET програмою
-
Доброго вечора! Якщо visitor віза отримана до 15го липня 2023го, але не в рамках програми CUAET, ворк перміт все одно повинні видати в аеропорту?
-
Обязан кто? Вам кто то обязан чем то в Канаде? Пермит на усмотрение миграц.офицера по прилёту.99%откпзов не было.
-
всім привіт , хто народжував в Канади і подавався на виплати на дитину , напишіть будь ласка
-
Только по программе Cuaet, если помимо программы, приезжать до 31 марта и подавать на вп по украинской программе
-
Привіт, друзі. Я тут трохи подумала і вирішила створити телеграм канал для майстрів хендмейду . Долучайтеся майстри і майстрині хто що виробляє зараз в Канаді своїми ручками і запрошуйте друзів. Будемо ходити свій до свого по своє і таким чином підтримувати один-одного. Кому цікаво, пишіть мені в особисті і я надам посилання на чат. Дякую 🙏
-
Можно ли будет получить wp после 31.03.24 при наличии визы work
-
Social Insurance Number - www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/apply.html
-
Доброго дня. Вибачте, що таке сін?
-
Я Маріанна – майстер манікюру та педикюру з України, тепер творю красу в Канаді(Оттава, район Bayshore)! Манікюр + укріплення гелем +гель лак 45$ (однотон) Японський маникюр 30$ Педикюр +гель лак 45$ Обробка инструмента проходить в 3 этапи. (Сухожар) Чекаю тебе на неймовірну процедуру 343-630-6066 Долучайтесь до моєї сторінки. www.instagram.com/marianna.manicure?igsh=eDJzcGxkZWZnajR3
-
Запис @TetianaStruk_ua
26 Sept 2023, 15:05
9314/13323
about 10 hours ago