🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Оголошено набір працівників на посаду менеджера, в туристичну компанію. Робота 4 години в день, віддалено. Є покрокове навчання, підтримка 24/7. З/п залежить від вас та від ваших навиків роботи в інтернеті. Обов'язки володіння комп'ютером на рівні користувач, активність, комунікабельність, вміння працювати з клієнтами. З/п кожного тижня на карту. За деталями пишіть в приватні повідомлення.
-
Чи помічав ще хтось таке ? Я дуже добре відчуваю запахи і часто так перевіряю їжу. Тут став помічати що мʼясо яке довго лежить на вітрині не має ніякого запаху, не те що запаху псування не має але навіть мʼясом не пахне
-
Буду вдячна!
-
Могу дать ссылку кризовой формы если нужно.но это не эмеил.но они отвечают я сам так с ними 11 мес.переписывался
-
Підкажіть будь ласка, чи є у вас електронні пошти IRCC? В першу чергу цікавить для екстрених випадків, але буду вдячна за всі, які звʼязані з IRCC Дякую!
-
Удачи, мадемуазель! Если что то серьезное и вы находитесь в Канаде тогда проще подключить депутата
-
Дякую!
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Скажіть, будь ласка, скільки часу зазвичай українцям потрібно, щоб отримати PR?
-
Скажіть, будь ласка, скільки часу зазвичай українцям потрібно, щоб отримати PR?
-
Будь ласка поясніть хто такі канадські депутати, які питання вони вирішують та як їх знайти. Дякую
-
Вы ищете человека который в Оттаве поедет посмотреть авто за вас , позвонит вам по видео связи и поможет оценить вам автомобиль за фин вознаграждение ?
-
Питання сформульоване по принципу "- Чи є життя на Марсі". На отримання PR впливаю дуууууже багато факторів. Треба дивитись конкретно по людині.
-
всем привет , подскажите , нужно регестрироваться на на медосмотр для новопрыбывших?
-
Всем привет , как отправить посылку в Украину ?
-
всем привет , подскажите , нужно регестрироваться на на медосмотр для новопрыбывших?
-
Пожалуйста что они делали мне я расскажу,какие они ещё вопросы решают я незаю надо спрашивать..значит так: по месту вашей регистрации по индексу вы в интернете находите своего депутата.и обращаетесь к нему..а он от вашего имени к миграционному офицеру..это в двух словах
-
В Канаде миграционная служба по закону подотчетна депутатам, и их запросам предоставляется приоритет.поямая обязаность депутата помогать по месту прописки .
-
Скажите если в обменнике в Оттаве поменяю 10 к евро , то сколько я получу на раки ? Какой актуальный курс и комиссия . Проинформируйте пожалуйста
-
Привет. Есть такой чат торонто
26 Sept 2023, 15:05
9415/13254
about 3 hours ago