🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Кто-то знает что делать с паспортом как продлить или новый получить в связи с новыми законами ) ???
-
делай пока есть время
-
закон еще не приняли
-
Хтось летів в Канаду (Калгарі) через Лондон (Хітроу). Чи потрібна віза? На сайті (аір Канада) попередньо вказано один термінал.
-
RBC
-
Я в том году еще летом хотел сделать но не получается взять встречу в посольстве
-
Доброго дня для всіх. є хто цієї п'ятниці, з Оттави їде до Торонто. хто має місця.
-
Всім привіт, чи може хтос дати контакти перкладача в Оттаві ?
-
надіслала в особисті
-
так
-
Доброго дня. Дорогі батьки у кого діти ходять до католицьких шкіл, поділіться своїм досвідом. Чи подобається Вашим дітям там, чи гарне ставлення. Маю сина з особливостями та думаємо про католицьку школу, а в зв'язку з його особливостями він не завжди зможе мені про все розповісти коли ображатимуть, тож мені хочеться знати про гуманність католицьких шкіл.
-
Доброго дня всім. Я маю візу visitor з липня 2022 року. Подавалася по програмі СUAET. Ніде в візі не бачу таку відмітку. Я не знаю чи ставали галочку про робочу візу в анкеті. Чи можу я отримати WP в аеропорту ті виплати?
-
Доброго дня всім. Я маю візу visitor з липня 2022 року. Подавалася по програмі СUAET. Ніде в візі не бачу таку відмітку. Я не знаю чи ставали галочку про робочу візу в анкеті. Чи можу я отримати WP в аеропорту ті виплати?
-
Мюнхен - Монреаль тоже хороший маршрут
-
Всем привет ! Занимаемся продажей тaбaчныx изделий. В наличии: большой ассортимент тaбaka, cнюca и cигapeт. Так же продаем ЕІf bаr, Нееts ,Nео и Теrеа. Интересна покупка - обращайтесь в лс
-
Добрый вечер,ищу квартиру-дом 2 бедрум на уже ,бюджет +- 2000
-
Vanier дуже поганий район концентрація божевільних , наркоманів , бездомних криміналу і всього в цьому дусі зашкалює ! Не раджу жити в районі Vanier одне із найгірших місць в Оттаві !
-
Я теж майже 2 роки в Оттаві і саме в Vanier ! Побачите скоро самі як там !
-
Будучи в Канаді вже майже 2 роки - не найгірший, повірте. Але в кожного своя думка…
-
Я ж вже сказав, у кожного своя думка про «найгірше»
26 Sept 2023, 15:05
9464/13371
about an hour ago