🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Спасибо
-
Скажу Вам по своему опыту, что риэлторы не на вашей стороне, а на стороне оренлодателей. Будут Вам руки крутить типа нет кредитной истории и работы и заставят платить за 6 мес. сразу. Поищите на Facebook там бываю предложения от собственников, я так нашёл. После общения с риэлтором больше общаться с ними нет желания. Это моя история.
-
Доброго дня, ви можете знайти інформацію про підтвердження диплома гірничого інженера в Канаді та реєстрацію в Professional Engineers Ontario (PEO) на офіційному веб-сайті PEO за адресою www.peo.on.ca. Також, для отримання конкретної інформації та порад ви можете звернутися безпосередньо до представників PEO.
-
Так не нужно слушать "чудо-блогеров". Люди вообще &бонулись уже с этим тиктоком. Одни дичь рассказывают, другие верят.
-
звертаєшся напряму до людей а вони тобі - я переговорю зі своїм ріелтором. або відразу самі кажуть говоріть з моїм ріелтором. 6 місяців депозиту потім виглядає ще досить непогано коли поспішаєш. бо інші за будь яких умов відмовляють як новоприбулому. я мав справу з китайським ріелтором від лендлорда з великої компанії. хоч і заплатив 6 місяців депозиту але цілком склалося позитивне враження про неї як ріелтора. бо вона робила свою справу на обидві боки досить нейтрально. роз'яснила нюанси і мені усі такі які б лендлорд хотів би приховати. як на мене досить професійно все було, і мене витримала. це стосується будинку. як знаю бачив з апартаментами інша ситуація і там знайти набагато легше
-
Друзі, хочу залишити свій відгук сервісу в Оттаві, а особливо Andrew, який просто майстер в своїй справі. Допоміг відремонтувати авто і не за всі гроші, тому що інші сервіси просто виставляють великі суми. В нього повний спектр послуг, починаючи від заміни масла та шиномонтажу і закінчуючи складними ремонтами трансмісії. Тому рекомендую, кому буде потрібно лишаю посилання на сайт momentummotorworks.ca/ Його сервіз знаходиться на Carling не далеко від центру міста.
-
я искал через украинского реелтора, но варианты были дороже моего бюджета, в общем получилось быстрее самому напрямую с лэндлордом, понадобилось 3 дня, искал на: - kijiji - marketplace - rentals.ca правда был на машине и уже была работа (переезд с квебека) реелтор хороший могу советовать