🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Дякую!
-
Да, я таки прав, вот тут почитайте: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/fees/refunds/right-permanent-residence-rprf-refund.html
-
По воззʼєднанню родини
-
Вот по ссылке в табличке можно посмотреть из чего состоит платеж. Но лучше все-таки спросить у специалистов.
-
eservices.cic.gc.ca/epay/order.do?category=7366
-
Если я не ошибаюсь возвращается только часть, которая называется “right of permanent residence fee”. К примеру: по программе family reunification вы можете получить назад 515 cad
-
Такой ситуации не было, но я думаю что дадут на 3 года на основании нового паспорта, если вы его покажете конечно. Думаю с этим проблем не должно быть
-
Ребята привет Нужен совет человека, который переводил украинский диплом ВУЗА на английский, тут в Канаде для. WES. Скажите пожалуйста, вы своё отчество оставляли в переводе? В оригинале оно естественно есть Но по местным стандартам отчества нет. И дело в том,что мой муж получал (в связи с утерей) дубликат диплома (тот же вуз и специальность,мы одногруппитки)недавно и в дубликате уже не указано отчество по международным стандартам. Спасибо
-
А для WES разве не направляют в украинскую контору apostile или как там они называются.. они там сами все делают, и перевод в том числе
-
Друзі, підскажіть будь ласка. На початку березня прилітаю в Монреаль, звідти прямую автобусом до Оттави доїхати. Чи можна буде отримати готель на 2 тижні згідно cuaet (звісно якщо буде вільне місце, якщо ні то сам) ?
-
Друзі, підскажіть будь ласка. На початку березня прилітаю в Монреаль, звідти прямую автобусом до Оттави доїхати. Чи можна буде отримати готель на 2 тижні згідно cuaet (звісно якщо буде вільне місце, якщо ні то сам) ?
-
Нет,я перевод делаю сама. Т.к мне в организации для эмигрантов его оплатили.
-
Можете повідомити мені також якщо дізнаетесь, бо моніторю чати ще ніхто не відповів((
-
Доброго вечора Хочу замовити квиток, підкажіть будь ласка, а що це за позиції? Що потрібно там вписати, не можу знайти інформацію
-
Це поля для постійних клієнтів WestJet. Вони є необов'язкові
-
Як запасний думаю про каучсерфінг))
-
Можете глянути мою відповідь вище
-
Доброго дня. Все буде залежати від напливу людей. В них є пріоритетність. Спочатку заселяють сім'ї з дітьми, літніми людьми і т.д. Минулого року коли теж КУАЕТ якби закінчувалось прилетіло одночасно багато українців і всім місць не вистачало. Як буде цьогоріч - невідомо. Але майте запасний варіант.
-
Дякую 🙏🏻
-
Дякую 🙏🏻 буду шукати, бо стало дивно, вже і до оплати дійшла, а крім прізвища та імʼя нічого не було 🥲
26 Sept 2023, 15:05
9890/13271
about 4 hours ago