🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Де те місце? Підкажіть ;) Дуже потрібно.
-
Ну яке питання, така і відповідь. Людина, що ставила питання, не надала ніяких додаткових відомостей. А я дала посилання на офіційні ресурси де можна самостійно проемулувати свою ситуацію та прочитати про умови безвізового транзиту.
-
Може бути багато окремих випадків, тому я і не можу вам сказати чому людей з чатів не пускали на літаки. Але ж я надала декілька посилань де можна цю інформацію перевірити. Можливо ще на сайті вашої авіакомпанії є подібній емулятор чи має сенс написати їм листа щоб отримати вже офіційну відповідь.
-
робити чи не робити транзитну візу щоб перестрахуватися - то справа кожного. але я вважаю, що треба знати свої права та знати як їх відстояти
-
знайшла, в аеропортах використовують систему Timatic by IATA - Travel Information Manual Automatic is a database of travel requirements for international air passengers
-
ні, через Англію я не літала. але в мене був опит зупинки у Сингапурі за такими ж умовами - транзит без візи. я тоді багато інформації шукала на цю тему, на які документи спиратися. в мене проблем не виникло
-
є ще така асоціація The International Air Transport Association (IATA), до якої входять більшість авіаперевізників. тут можна проемулювати свій рейс та перевірити вимоги щодо візи www.iatatravelcentre.com/passport-visa-health-travel-document-requirements.htm
-
я розумію, що ви свої послуги тут пропонуєте, але у цивілізованному світі діють правила, а не пощастить/не пощастить. на то є офіційна документація, на яку робітники повинні спиратися.