🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
🥰 Хочу запросити до жіночої групи Українки в Оттаві 💙💛 ❗️Спільнота створена за для обміну досвідом, підтримки та обговорення різних тем для жінок з України! Це власна ініціатива, не комерційна! 🤝❤️🤗Хочу щоб група була безпечним місцем для жінок, де можна буде поскиглити, порадіти, поспівчувати, посміятись, підтримати, допомогти 👀 ❤️Підписатися TELEGRAM 👉 Українки в Оттаві;
-
Дякую.💐 Я розглядала DHL або Mist express. Гроші мають значення, але значно важливіше, щоб доїхало. У друзів був поганий досвід з посилками. Одна не доїхала, інша прийшла розірвана. Користувались FedEx.
-
Доброго дня.🌷 Порекомендуйте, будь ласочка, надійного поштового перевізника. Ми прилітаємо до Канади на прикінці травня, хочу українські дитячі книги відправити посилкою з Європи, щоб полегшити авіабагаж. Можливо, хтось так робив. Чи все доїхало? Якою службою користувались?
-
Доброго вечора )Підскажіть будь-ласка можливо хтось знає як знайти дом в Міссісага?
-
Доброго здоров"я!! потрібна порада!! подруга отримала візу, і чоловік також, каже що заповнювала три ночі анкети на дітей, але якимось чином дитячі анкети не збереглися!!! в її профілі лишилася лише одна єдина анкета, у чоловіка своя в окремому профілі. увага запитання: як тепер подавати заново аплікації на дітей - в її профілі чи в окремому?? стала їй допомагати, бо вона не знає англійської... почала було відкривати сімейну заявку в її активному профілі, але після питання голова сім"ї відкрилася якась її нова заявка, і я перелякалася що це може зашкодити її існуючому профілю.. .і не стала продовжувати... порадьте як краще вчинити в цьому випадку? дякую!!
-
Я просто люблю кушать и сам готовлю.Но есть всегда кто делает вкусные☝️
-
Спасибо большое!) Попробуем
-
Anatolii Stebunov он в Facebook.Syper вкусные
-
Ничего себе у вас свободного времени… шото на богатом😅
-
Поделитесь:) чего уж там
-
Идеально.Но сравнивать никто не запрещал😁
-
Так погодите. Вы уже нашли вариант? Почему тогда хотите сравнить? Недостаточно хорош?😅
-
Но спасибо