🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Ще раз перепитаю для себе : тобто якщо в мене візітор, то ніяк в аеропорту не отримати wp? Потрібно тільки онлайн подаватись на місці?
-
Школа авжеж, що Вам ще не дали 😔 А Ви пробували писати в хелп центр чи подзвонити в міграційну службу Канади? А на рахунок сина, то нехай в аеропорту спробує, підійде та запитає за ворк перміт. А візу йому яку вклеїли? Візітор? І йому так швидко дали візу бо ще немає 18 років і не потрібна біометрія. Моїй тещі теж дали за 3 дні), а я чекав з листопад і тільки тиждень тому прийшов реквест.
-
Ми в анкеті вказували, що син працюватиме. Але я читала, що багато хто і без цієї позначки отримували в аеропорту ворк перміт.
-
Наш племінник (17 років) улітку прилітав сам, в аеропорту отримав воркперміт. А моєму сину видали ворк та студі перміти (15 років).
-
🟡🔵 Як працювати на фурі 👆🗞Як почати працювати далекобійником, права категорії AZ , truck driving з можливістю працевлаштування і поданням на PR .🚚 🏅 Пройти медогляд , здати теорію на категорію A , потрібно мати вже категорію G full. 👉Готуватися можна тут www.ontario.ca/document/official-ministry-transportation-mto-truck-handbook ✔️Перевірка закріпленого матеріалу : www.proprofs.com/quiz-school/ugc/story.php?title=nje0mdix 🥈 Здати успішно air brake. www.ontario.ca/document/official-air-brake-handbook/vehicle-braking-systems 🥉. Почати навчання в трак школі щоб получити категорію AZ 👉👉👉👉Школи де можна пройти навчання в іншому пості. 👉👉Наш сайт (оновлюється) - ua-ottawa.ca/ Ми в соціальних мережах: ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegramm - t.me/ua_ottawa_cuaet
-
👩⚕🧑⚕Система охорони здоров'я в Онтаріо. ⛑🌹 👉Довідник призначений для того, щоб допомогти вам зрозуміти систему охорони здоров’я в Онтаріо. 🥇Є деякі ключові речі, які ви повинні знати про покриття витрат на охорону здоров’я, медичні послуги, такі як звернення до лікаря, стоматологія, доступ до ліків, підтримка психічного здоров’я, імунізації для школи тощо. 🥈Що покриває медичне страхування OHIP. ❗️Лінія охорони здоров’я біженців доступна 24 години на добу, 7 днів на тиждень: 1-866-286-4770. 📛Якщо у вас є побоювання щодо психічного здоров’я ваших дітей, будь ласка, зв’яжіться з ConnexOntario.
-
Як що Ви, при подачі заявки на візу, відмітили, що він буде працювати то це виходить, що Ви подавали на робочу візу і йому по прильоту видадуть ворк перміт. І лист з ворк перміт повинен прийти на пошту, коли Вам вклеють візу. Ну і відповідно, як що Ви вказали, що не буде працювати, то Вам вклеють візітор візу і ворк перміт в аеропорту він не отримає.