🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
🖊Вакансії в Оттаві ✅ Співробітники групи нічних вантажів 1-Подати заявку на сайт компанії ✅ Співробітники групи нічних вантажів 2-Подати заявку на сайт компанії ✅ Прибиральники легкових вагонів (загальні робітники)-Подати заявку на сайт компанії ✅ Двірник - Подати заявку на сайт компанії ✅ Водій доставки їжі -Подати заявку на сайт компанії ✅ Seafood Cutter (робота з морепродуктами) - Подати заявку на сайт компанії ✅ Мерчендайзер за сумісництвом -Подати заявку на сайт компанії ✅ Прибиральник будівлі - Подати заявку на сайт компанії ✅ Комірник - Подати заявку на сайт компанії ✅ Сторож, будинку - Подати заявку на сайт компанії ✅ Технічний працівник(Прибиральник) Макдональдс - Подати заявку на сайт компанії ✅ Нічний працівник (продавець) - Подати заявку на сайт компанії ✅ Прибиральниця - Подати заявку на сайт компанії ✅ Складський робітник - вечір (Оттава) -Подати заявку на сайт компанії
-
⚠️⚠️На сьогоднішній день, по прильоту в міжнародний аеропорт Торонто, безкоштовне житло буде надаватися (в пріоритеті) сім’ям з дітьми. Перед прильотом рекомендую зв’язатися з CUIAS( некомерційною громадською організацією, яка надає допомогу іммігрантам). ✅ Тел: 416-767-4595 ✅ E-mail : [email protected] 👇👇👇👇👇👇 Сайт ТУТ
-
👉👉👉Прийом заявок на екстерні візи для українців закінчується 31 березня. Чи продовжить Оттава цю програму? 👇👇👇👇👇 Информація ТУТ
-
але всеодно витрачаю годину/півтори в одну сторону
-
дешевше не знайшов до роботи
-
я знімаю зараз два на два метри студію в бейсмент поверсі і за 1300 аххаха
-
ці всі квадратні метри занадто добре виглядають за таку ціну))
-
це real estate app?
-
я один, мені б студію
-
я шукаю житло, де буду жити сам (зараз знімаю y clv group за 1300 але буду зʼїзджати) без сусідів та підвалів але це дійсно що неможливо майже знайти щось дешевше ніж 1300 в Оттаві?
-
це кімната чи апартаменти? не дуже зрозумів
-
Шукаю людей/друзів,які будуть летіти до Канади😊