🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Мені ті 3000 тисячі взагалі не потрібні!Трохи заспокоїли ви мене тому що я подумав що work permit не дадуть потім,дякую
-
Слышал, что сейчас даже тем у кого cuaet виза есть, нужно на Ворк пермит онлайн подавать до прилета в Канаду, может ли кто-то подтвердить правдивость этих слов? Или просто по прилету в первом аеропорту можно получить Ворк пермит без необходимости онлайн регистрации, как это и было все время? При условии конечно что до 31 марта прилетишь.
-
Доброго дня) Підкажіть будь ласка хто народжував у Канаді як проходить процес отримання українського громадянства? Де про це можна дізнатись ?
-
Дуже дякую) Підкажіть дитина при народженні отримує громадянство Канади, чи можливо подвійне громадянство? Можливо з кимось можна проконсультуватись?
-
Доброго вечора Віддаємо за символічну ціну двох морських свинок + клітка (50 cad)
-
Доброго дня усім. Шукаю роботу. В Україні працювала медсестрою. Англійська А1-А2. Буду вдячна за допомогу.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка таке питання,за який час після приїзду я зможу оформити усі документи для можливості працювати? Дякую!
-
Привіт, хлопець шукає роботу 26 років. Англійську розуміє і трохи спілкується, комунікабельний, береться за будь яку роботу
-
До 31/03/2024
-
Дуже дякую Вам! Може Ви,або хто у групі,знає чи потрібні спеціальні документи чи дозвіл для працівників offshore wing energy or oil and gas industry,окрім стандартних міжнародних сертифікатів?