🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Всі три наведені варіанти майже безнадійні з точки зору легалізації!
-
А з таким переліком Ів Україні буде дуже важко жити!
-
Все дают
-
Дякую Вам за відповідь!Це Ваша думка і вона те ж цікава.І я згоден з нею,бо,це дуже важливо для тих людей які не хочуть нічого роботи в чекають чогось фантастичного по приїзду до Канади,та й не тільки до неї.У Європі те ж саме.Життя без саморозвитку це утопія. Також,якщо людина здатна получати 2000 чистими на місяць у Канаді-то да,тоді краще мабудь їхати до Польщі,тому що за такі гроші життя дуже важке. Усі мої знайомі і в Європі працюють і у Канаді.
-
У кожній країні Європи,я маю на увазі розвинуті,є дуже багато арабів,афроамериканців и азіатів і дуже часто вони себе вкрай погано ведуть.Ця картина по всьому світу однакова.Але є така закономірність-вони усі живуть тільки у розвитих країнах,вони ніколи не поїдуть туди,де погано.
-
І на останнє-я був у Канаді,не в Онтаріо,на сході,бачив устрій життя.У США я був дуже багато разів і вони мені дуже подобались,але до 2020 десь.Зараз,на мою думку,там дуже небезпечно і набагато складніше життя з 0 ніж у Канаді,Європі.Це особисто моя думка і вона більш стосується моїх можливостей
-
Вибачте,но вам сначала нужно в вок ин клиник ,и только там вам дадут направление к узкоспециализированному врачу . Сразу скажу,к сожалению, несмотря на такой диагноз ждать вы будете долго. У меня дочь с эпи,мы ждём невролога уже год. Так что....в этой стране работает только естественный отбор,увы Медицина то бесплатная, но совершенно недоступна
-
Бо майже 80% арабів мають по 3-5 дітей і не працюють тут так як отримують виплати, для чого працювати якщо платить держава дууужжже багато, в мене знайомий тут за двох дітей отримує кожен місяць 500+ , плюс до того по 1500-1800 додатково кожних три місяці, так як він "мало" заробляє, платить тут 10й рік іпотеку все з дитячих коштів і працює 20 тис офіційно , остальне за кеш. Хватає навіть дітей в приватну школу відводити. Ось так тут живуть
-
Треба. 90 днів почнуть рахуватися під моменту в'їзду
-
У вашого сімейного лікаря. Треба зробити місцеву yellow card - впкцинаційний паспорт дитини. Там будуть всі обов'язкові щеплення з датами. Він і призначає дату, у нього і будуть вакцини