🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Спасибо огромное
-
Добрый день ,подскажите пожалуйста где можно купить хорошую зимнюю резину за приятную цену?
-
Или возможно кто-то знает автобазар
-
Я брал в 4tires.ca, у них бьівают хорошие акции. Но в таком случае надо отдельно искать шиномонтаж. Если покупать в Costco/Canadian Tire, то у них переобувка входит в стоимость.
-
Чоловіче, я тут провів більш поглиблене опитування і вивчення теми податків. Так от. У всіх (а це чоловік 20) кого я спитав, при ЗП в діапазоні 16,55-30$ податки в діапазоні 18,2-24,5%. Так що вас точно на&б.... Вибачте. Обманюють.
-
І з чим питанням теж у вас якісь незрозумілі проблеми. Особисто я працюю на реновації 48 годин на тиждень або 192-206 годин на місяць. Ніяких проблем з цим немає. Плюс беру додаткову роботу у приватному порядку ще годин на 20-25 в місяць.
-
Я - три тижні, чоловік - ще три місяці (після мене) 🤷🏻♀
-
Добрий вечір. Віддам великий розкладний стіл. Довжина у складеному стані 168 см., у розкладеному 215 см. Ширина 105 см. Знаходиться у Ніпін (Baseline RD) недалеко від Algonquin college. Грошей не треба. Від пляшки чогось смачного не відмовлюсь :) Собака в комплекті не йде :) Якщо у когось невеликий круглий стіл, можемо помінятись.