🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Я не проти, разкажіть як розрахуватися за аренду не дає перевести кошти на рахунок арендодавця
-
Перерахунок на іншу картку прирівнюється до зняття готівки (не треба недооцінювати банківську систему). Якщо у вас валютний рахунок, скоріш за все прямий переказ недоступний. Вам треба переводити гроші на іншу свою платіжну карту з обов'язковою конвертацією долларів в гривню і вже потім намагатись перекинути гроші на канадську картку/рахунок. Найкращій варіант це просто використовувати українську валютну карту для розрахунків у магазинах, на АЗС і т.д. Просто жити на ці гроші. А вже зароблені у Канаді і отримані на канадський банківський рахунок використовувати для оплати за житло.
-
Багато хто отримав візитор візи позначивши пункт для отримання ворк перміту і отримали далі ворк перміт
-
Підкажіть у кого є досвід скільки буде коштувати в Оттаві відремонтувати ретейнер? І чи можна це зробити швидко?
-
Доброго дня! Хто нещодавно робив візу дитині на новий паспорт з середини Канади - напишіть, будь ласка, в пп, є пару питань. Дякую.
-
Доброго дня , Підскажіть , будь ласка , якщо змінюєш провінцію , то треба десь вносити зміни в health данні, перереєстрацію робити ?
-
Дякую
-
А ще момент, якщо медичне страхування оформлено в одній провінції , а раптом щось з тобою трапилось в іншій провінції - чи діє страховка , чи потрібно на інші провінції якісь додаткові страховки , коли ідеш оформлювати ?
-
Потрібна помічниця в туристичну компанію Advant travel відповідати на смс, робити розсилки. • Дівчата/жінки віком 21+. • Можна без досвіду роботи. • Від 3 год вдень. • З/п на карту щотижня від 4+ тис . • Підійде для тих кому потрібний додатковий дохід. • Всьому навчу безкоштовно. Контакти: телеграм @yuliiasvitla 0930136955 вайбер/вотсап, інстаграм: yuliia.svitla
-
Вітаю! 😊 Якщо Ви ще не маєте власного турагента у Канаді - тож давайте познайомимося! Мене звати Вероніка. Я з України. Працюю у туризмі вже більше 15 років і дуже люблю свою роботу. Після переїзду у Канаду, я отримала необхідну ліцензію у туристичній галузі та продовжила працювати за фахом. Я дуже пишаюся тим, що вже маю досить багато клієнтів, які рекомендують мене своїм друзям та залишають позитивні відгуки у cоцмережах. Мої клієнти живуть у різних містах Канади - від Ванкувера до Галіфакса. Всім хочу подякувати за високу оцінку моєї роботи! Готові вирушити у мандрівку? Напишіть мені про це у приватні повідомлення, або подзвоніть: ☎️ 514-700-5015