🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Привіт всім. Шукаємо будинок 3 bedroom.. можемо заплатити за рік
-
Ми платимо 45 $ на місяць 30 гб
-
Guys, де ви є?! Скиньте локацію будь ласочка
-
Скиньте будь ласка локацію.
-
У нас буде решітка.
-
Із роджерс може бути вигідно коли потім підключати їх інтернет, то є якийсь знижки. Але все одно недешево.
-
У нас fido.
-
Roger's найдорожчий. Пойдіть по всіх провайдерах та поцікавьтесь ціною. Торгуйтеся та питайте про знижки.
-
Дякую за відповідь!
-
Всім щиро дякую за зворотній зв‘язок Будемо зараз записуватися на вклейк)
-
Добрийдень! Я б відправляла вже ті паспорти, по яким реквест поийшов … саме так і зробила з своїм та маминим паспортом. На мого батька до сих пір ще реквесту немає, а наші паспорти вже з вклеєними візами
-
В мене така ж сама ситуація чекати не треба по кожному члену родина ситуація різна і різні офіцери розглядають окрему людину точка відправляєте документи не чекайте
-
Доброго дня! Маю питання до спільноти стосовно CUAET подавали на візи як сім'я. 6 осіб (дідусь, бабуся, батьки та онуки). 2 тижні тому надійшов лист на мейл що дідусю та бабусі отримано рішення і прохання з'явиться на вклеювання візи протягом 30 днів. вирішили почекати 2 тижні, щоб усім іншим прийшли запрошення на вклеювання візи, але не отримали таких запрошень. підкажіть що краще робити в цій ситуації, як сім'я - чекати всім запрошень на візу або поки нехай вклеять візи старшому поколінню щоб не порушити їх прохання про термін вклеювання 30 днів, а решті всіх членів сім'ї як прийде підтвердження?