🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Вітаю! Буду щиро вдячний якщо хтось може надати зразок листа який має написати особа що проживає в Канаді на підтвердження того, що я дійсно тимчасово проживаю за їхнім адресом(proof of residency) для подачі його в подальшому у всілякі державні установи ітд… бо щось ніде в пабліках не можу знайти по якій формі має бути складений даний лист і які дані там мають бути зазначені.
-
Информация для украинцев, которые приехали по программе CUAET и хотят поднять уровень английского. Организация Haven findhaven.org. открывает языковую программу для разных уровней по символическим ценам (от $7.50 до $10) за занятие. Занятия проводятся 2 раза в неделю с профессиональными преподавателями ESL (для начинающего уровня преподаватели могут при необходимости объяснить нюансы грамматики на украинском языке) и плюс бесплатная разговорная практика с волонтерами носителями языка. В группе по 4 человека. Кому интересно, заполняйте анкету и регистрируйтесь. forms.gle/thrAd2y6gWANqJRh7
-
Цікавить, як довго вам оформлювали work permit. Чи було там помітка CUAET, чи змогли отримати з таким ворк пермітом OHIP
-
Шановні, а є тут, хто заїхав в Канаду після закриття видачі CUAET, як visitor і після цього отримав work permit?
-
Так існують. Це називається post-CUAET measures. Можна було (є) податися нв візитор візу, отримати, прилетіти і все ще (до 31.03) податися на work permit на території Канади (вже не безкоштовно)
-
Немного не понятен смысл вашего вопроса мсье? Все кто до 31.03 заезжает в Канаду по визе куаэт не видно вррк или втзитор они бе платно получали пермит.а вот кто приедет после этой даты...там уже не важно какая виза..я впервые слышу чтобы до 31.03 премии был платным..поэтому и спросил такое в природе существует?
-
Да, такое существует. Як то кажуть свіженький фідбек від візових офіцерів з аеропорту
-
А я и не собирался ничего нового сказать. Я ищу товарищей по несчастью, кто уже этот путь прошёл (если такие есть)
-
Се доммаж, мэ похоже, что так :)
-
Маємо дві лампи настільні та телевізор, може вам потрібні.
-
PART TIME JOB AVAILABLE, DM NOW AND DROP YOUR RESUME +1 (336) 477‑5010