🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Моб Rogers
-
Всем привет, ищу женщину имеющи open work permit(До 35 лет )на Территории Канаде желательно Торонто, Онтарио Создать фиктивный брак и получить open work permit разрешении. Плачу 7000+ и долларов и больше через договорство. Я легально нахожусь в территории Канаде статус визитор виза.у меня 25 лет . Можете обращаться к личку
-
Всім привіт , шукаємо одного руммейта з першого вересня у 3 bedroom apartment , знаходиться біля downtown ( Bronson centre ) , ціна 720 cad + інтернет + hydro + tenant insurance ( думаю що фінальна сума приблизно 800 ) . Більше подробиць у приватні повідомлення . Гарного дня !
-
Робота Доброго дня. В будинку престарілих, Каната, де я працюю шукають медичних сестер на посаду догляду без гігієни. Готові брати сестер з українським дипломом та не високим рівнем мови. Якщо когось це зацікавило, пишіть (дзвоніть) мені в телеграм за деталями. 5148129242
-
Закинула в Гугл пошук автобус
-
Добрий день! SIN отримаєте пізніше вже в Service Canada в місті де будете жити. А в аеропорту тільки Work Permit.
-
Just smile!💙 Right in the middle of the day, and in the middle of the week 😉 😃to smile — усміхатись 😬to grin — широко усміхатись (скалитись) 🤭to giggle — хіхікати ☺️to chuckle — тихо сміятись, хехекати 😏to smirk — посміхатись (самовдоволено) 🤣to guffaw — реготати, гиготати 😁to be all smiles — усміхатись, сяяти від радості Your life can be longer and better if you are all smiles!