🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Finding a genuine and legit platform is a big tax this days especially with the growing numbers of scam and fake traders but if you find one you have to grab it, I'm so happy for the day I came in contact with this forex miners platform the admin of the group is so honest and trustworthy. Since I started trading it's been non stop withdrawals and I thank God for putting an end to my struggles through this program. You too can make more, check through the link below @Invest_with_manager_Jeffrey t.me/+xr6eAhyfi_RmYmFk
-
With so many platform available I think I have found the right one. I earned about $20,000 in 2 days with a little token from this platform, I tested with $2000 to prove it genuity first. If I enjoy this privilege all alone, it shows how ungrateful I am because it was recommended by someone here as well and I joined the channel. I'm happy to recommend someone to join too, tested and trusted. 👇👇👇 t.me/+xr6eAhyfi_RmYmFk @Invest_with_manager_Jeffrey
-
Привіт. Я Марина, клінічний психолог. +гештальт-терапевт у навчанні. У процесі завершення спеціалізації по роботі із залежними патернами поведінки. В роботі опираюсь переважно на гештальт + іноді на техніки КПТ консльтування в залежності від запиту. Маю час і наснагу розширити практику на 4-5 нових клієнтів, консультування (10-15 сесій), чи в довгострокову. Працюю із наступними темами: - тривога, виснаження, відчуття безпорадності; -апатія, вигорання, відчуття втрати сенсів чи кризи у житті; -знаходження внутрішніх опор та побудови довіри до себе; -пошук себе та свого місця в житті; -провина, сором та "Синдром Самозванця". Не знаю, що хочу. Або знаю, що хочу - але мені то не можна бо соромно/надто багато /ще не готова(вий); - співзалежні та контрзалежні стосунки; -залежності (поведінкова, легка хімічна, емоційна) -самооцінка та прийняття себе; -відновлення ресурсу; -адаптація до нових умов; -розпізнання та присвоєння власної агресії; -як перетворити свій РДУГ (СДВГ, ADHD) на суперсилу. В даних темах найбільш ефективна, бо проходила через них сама. Відкликається, резонує і вибудувана чутливість. Зі свого боку гарантую конфіденційність, безпечний простір, підтримку та бережність. Особиста терапія/супервізія - все є. Працюю з дорослими від 18 років. Працюємо онлайн,1 раз на тиждень. Тривалість - година, вартість - 1000 грн. Працюю українською, російською, англійською. Буду рада познакомитись із Тобою справжньою/справжнім!
-
Як раз на цьому я вас і спіймав. До сьогоднішнього дня особисто ви вважали що заміна дисків це щось дуже складне. От механіки і беруть за це гроші, тому що більшість не розуміє процесс. З точки зору фізичної праці це не складно (якщо це не старий корч де все заржавіло та прикіпіло). А от з точки зору розумової діяльності ця робота вимагає правильних дій. От тут як раз і потрібен досвід та голове розум. Як висновок така висока ціна формується через 3 основні фактори: 1.Нерозуміння (та небажання розуміти та розбиратись) зі сторони власника авто; 2.Досвід механіка; 3.Розум механіка.
-
Якщо, і є ще багато різних якщо, коли я обираю зробити це на сто, Вас взагалі не має переймати чому я це не роблю сам. Я і зараз вважаю що кожен має займатись своєю справою. Питання було по рекомендації автосервіса, до чого всі ці Ваші ютуб рекомендації незрозуміло. Тимпаче що з ваших повідомлень про супорти стає ясно що ви не дуже на цьому і сам розумієтесь
-
😁😁😁 Так я і не давав вам ніяких порад з приводу заміни дисків. А знаєте чому? Тому що ви і не просили порад. Я просто висловив свою з учасниками групи. Це публічна група а не особисте листування. Вона і створена щоб люди ділились своїм досвідом. P S. на а про супроти ще колись згадаєте мене. Коли при заміні колодок якісь криві руки викруткою порвуть манжету сальник) на поршні і туди потрапити вода та бруд і як наслідок він заклинить тоді і побачите. Або коли не зроблять ревізію/сервіс направляючих і вони почнуть підклинювати і знищать ваші колодки та можливо диски тоді і зрозумієте. Особливо якщо супорт двопоршевий.
-
Я зрозумів вас. Ви не ображайтесь, але ви дуже хороший клієнт для автомеханіків. Чим меньше клієнт розуміється на процесі, тим більше можно з нього взяти коштів. Якщо ви думаєте що всі роблять профілактику, то дуууже помиляєтесь. Якщо ви думаєте що більшість механіків роблять нормально, то дуууууууже помиляєтесь. Гарного вечора.
-
❗️Всім привіт!Здається 2 кімнатна кімнатна квартира з 1 червня, в звʼязку з переїздом ( передам договір оренди) ❗️Ціна: 1650$+депозит ❗️Адреса: 1440 Mayview Ave,Оттава.район Nepean. ❗️Поверховість:10 поверхів,у нас 4 поверх. ❗️Зручності: парки, автобусні зупинки , великі продуктові магазини, експериментальне поле, та багато іншого. Квартира дуже простора та затишна, в квартирі є газова плитка, мікрохвильова піч, електрочайник, холодильник. Залишаю стіл, стільці, лампи, мікрохвильову піч, чайник, різний посуд, ліжка, тумбочки, усе що є в квартирі(безкоштовно) ❗️Домашні тваринки дозволені. ❗️Звертатися в приватні повідомлення.