🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Добрый день всем 👋 Я из Харькова. Только приехал в Канаду Ищу новых друзей Кто желает встретиться и пообщаться, буду рад знакомству
-
Доброго дня☀️ Якщо не виходить заплатити онлайн за біометрику, чи можна оплатити по реквізитам? на сайті IRCC нема( Там якась помилка, зпробувала свій та мамин аккаунт логін та пароль , але не заходить eservices.cic.gc.ca/ols/login.do
-
Добрий день. Можливо хтось стикався з такою проблемою: у work permit написали країну народження радянський союз. Тепер не видають SIN, тому що у паспорті написано Україна.
-
Звернулися у аеропорт Оттави до офіцера, він спробував зробити новий перміт але не зміг. Каже потрібно дзвонити на гарячу лінію і повідомляти про помилку
-
Всім привіт! Можливо хтось шукає кімнату на місяць, здаю свою (саблет) з 1 травня по 31 травня. Дуже класна локація, збоку є shoppers, Tim Hortons, заправка і зупинка одразу біля будинку. За детальною інформацією пишіть в дірект🙌🏻
-
Сколько стоит?
-
Сдается 3х комнатный таун хаус, район Bank-Hunt Club. Свежий, только после ремонта. Одно парковочное место включено. 2100$ Счет за электричество отдельно, в зависимости от использования
-
Сколько bath, какая площадь?
-
Буду здавати за 750, але забула вказати, що лише для дівчат, my bad🥲
-
Популярність вона така)
-
Вірю, що iq нашої спільноти досить високий щоб відрізнити профілі скамерів від реальних)