🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
B2 - мало?😨 я з таким рівнем англійської працюю на рецепції в салоні і більш ніж достатньо, всі розуміють мене, а я їх :) не лякайте людей
-
В вас нормальні цілі, не слухайте нікого. Я теж з таким настроєм їхала, а мені всі казали, що світить максимум клінінг, але знайшла те, що хотіла) головне бажання і реально шукати, а не сидіти і чекати поки з неба впаде можливість і все😊
-
Октавіан 6138081353
-
Добрий день підкажіть будь ласка гарних інструкторів з водіння,знаю що тут багато хто скидає гарних людей,але дуже багато повідомлень і всі номери не знайдеш) дякую завчасно
-
У кожного по різному, я знайшов роботу в Оттаві за 3 дні із ЗП в 32cad за годину по своїй спеціальності. Тому, хто шукає - той знаходить.
-
У меня аналогичная ситуация: первые 3 собеседования и 2 приглашения на работу.
-
здрастуйте , ищу подработку после школы, желательно туда где ненужно коммуницировать с людьми (кассир например). мне 16, гатино или окраина оттавы
-
🎯 Ищешь Таргетолога? Мы креативная команда Наши успехи: • 3 года опыта • 181 удачных проектов в рекламе Что моя команда делает лучше всего: ✔️ Таргетированная реклама через Facebook / Instagram ✔️ SMM услуги, сайты, квиз сайты ✔️Обеспечиваю устойчивый поток клиентов Акция🎁🍂 бесплатная консультация до конца месяца, пиши + в лс
-
🎯 Ищешь Таргетолога? Мы креативная команда Наши успехи: • 3 года опыта • 181 удачных проектов в рекламе Что моя команда делает лучше всего: ✔️ Таргетированная реклама через Facebook / Instagram ✔️ SMM услуги, сайты, квиз сайты ✔️Обеспечиваю устойчивый поток клиентов Акция🎁🍂 бесплатная консультация до конца месяца, пиши + в лс
-