🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
В страховій де я питала квоту, мені нарахували $320 на місяць та сказали, що не можуть зарахувати мій міжнародний стаж. Тож я хочу дізнатися, в яких страхових його зараховують, та які додаткові документи для цього потрібні
-
в мене зараз закінчується страховка в onlia, там була непогана ціна. зараз вони задрали ціни бо їх купили. і шукав нову. різні перепробував в різних варіаціях коли кажуть зо зараховують досвід і коли вписую нову ліцензію з меньше року досвіду. ціна не міняється
-
Попробуйте в онлайн калькуляторе TD insurance внести свои данные.и посмотрите сколько они вам предложат. В графе стаж вождения вносите свой украинский стаж. Мне за авто 2014 г. и стаж 16 лет насчитали 153$.
-
И мне не совсем понятно как это они не могут защитить международный стаж. Они по идее должны брать информацию о стаже из вашего профайла а не сами решать. Хотя может я и ошибаюсь. Ну а внесение стажа в профайл происходит двумя путями: Показать свои права и надеятся что этого хватит. Заказывать справку в консульстве.
-
Дякую за пораду
-
Вам важко впоратися зі зростанням вартості електроенергії? Пропонуємо вам скористатися програмою підтримки від провінції Онтаріо. Ця програма розроблена для окремих осіб і сімей, які потребують трохи додаткової підтримки. Залежно від вашого доходу та розміру родини ви можете отримувати щомісячний кредит від 45 до 113 доларів! Зберігайте свій дім комфортним цілий рік. Якщо у вас виникають будь-які питання звертайтесь за тел: +1 416 624 1764 [email protected] http://www.shhc.ca
-
Hey guys! Do you feel you are lucky to be where you are? You saw this song in this branch earlier, but look through the lyrics and think about it again 😉 And let’s practice singing in English!
-
youtu.be/acvIVA9-FMQ?si=F4KAd1ngnLZmrQ9O
-
Do you hear me? I'm talking to you Across the water across the deep blue ocean Under the open sky, oh my, baby, I'm trying Boy, I hear you in my dreams I feel your whisper across the sea I keep you with me in my heart You make it easier when life gets hard Lucky I'm in love with my best friend Lucky to have been where I have been Lucky to be coming home again Ooh-ooh-ooh, ooh-ooh, ooh-ooh They don't know how long it takes Waiting for a love like this Every time we say goodbye I wish we had one more kiss I'll wait for you, I promise you, I will I'm lucky I'm in love with my best friend Lucky to have been where I have been Lucky to be coming home again Lucky we're in love in every way Lucky to have stayed where we have stayed Lucky to be coming home someday And so I'm sailing through the sea To an island where we'll meet You'll hear the music fill the air I'll put a flower in your hair Though the breezes, through the trees Move so pretty you're all I see As the world keeps spinning round You hold me right here right now Lucky I'm in love with my best friend Lucky to have been where I have been Lucky to be coming home again I'm lucky we're in love in every way Lucky to have stayed where we have stayed Lucky to be coming home someday Ooh-ooh-ooh, ooh-ooh, ooh-ooh Ooh-ooh-ooh, ooh-ooh, ooh-ooh Ooh-ooh-ooh
-
Ми наймаємо працівників тут, у Канаді/США, які можуть працювати вдома (чоловіки/жінки), а також підходять для студентів повний/неповний робочий день Оплата - $35-40$ за годину (750 на тиждень) Графік: понеділок-п'ятниця Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Гнучкий графік роботи
-
Ми наймаємо працівників тут, у Канаді/США, які можуть працювати вдома (чоловіки/жінки), а також підходять для студентів повний/неповний робочий день Оплата - $35-40$ за годину (750 на тиждень) Графік: понеділок-п'ятниця Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Гнучкий графік роботи