🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Як правило, дешевше в Україні онлайн. Рекомендувати когось не можу, краще шукати з гарними рекомендаціями. З однією агенцією було багато помилок в перекладах, тож довелось бодатись, витрачати час, щоб вони виправили. Але в Канаді з цим теж нема гарантій, що буде краще.
-
На роботу потрібна відповідальна та поважна людина. Відкриті вакансії Референт із введення даних (робота вдома) Графік роботи: гнучкий, без досвіду Це можна робити щодня і у вихідні хороша зарплата Базовий рівень англійської мови, необхідний для читання та письма. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть приватне повідомлення зі своїм LinkedIn і номером телефону📥
-
Увага! Я не працюю в рекрутменті та не займаюся підбором персоналу. Мій офіційний обліковий запис у Телеграмі t.me/Mari_Quarz. Всі інші облікові записи, створені з моїм ім'ям або зображенням, є неофіційними і можуть бути пов'язані з шахрайством. Будьте обережні та перевіряйте джерела інформації, щоб уникнути неприємних ситуацій. Я все життя займаюся англійською мовою та викладаю онлайн. Моя мета – допомагати людям покращувати їхні знання та впевненість в англійській! Моя офіційна сторінка в телеграмі: t.me/Mari_Quarz Мій офіційний сайт: mq-english.online/ Фейсбук обліковий запис : www.facebook.com/share/189CNEVofy/?mibextid=wwXIfr
-
Дівчулі, всім привіт) Виїзжаю завтра з України, приймаю замовлення на Ozempic, Mounjaro та аналоги) Також можу: ЛІКИ, продукти , косметику, та препарати для косметології (ботокс, філери та тощо) Також роблю процедури (губки і тд) ❤️
-
Дівчулі, всім привіт) Виїзжаю завтра з України, приймаю замовлення на Ozempic, Mounjaro та аналоги) Також можу: ЛІКИ, продукти , косметику, та препарати для косметології (ботокс, філери та тощо) Також роблю процедури (губки і тд) ❤️
-
-
Хтось має проблеми з пошуком роботи в Канаді? Терміново потрібні троє працівників, досвід роботи не потрібен. Будь ласка, дайте мені знати. Дякую 📥📥📥📥!
-
Доброго дня шукаю студію недорого. Бажанню з парком місцем. якщо у кого є інформація напишіть у пп.
-
Hello everyone!! I work as Hiring Online Data Entry Clerk , and my office is looking for a new staff who wants to work remotely from home. which can be part-time/full-time. The job is flexible. Great for new moms, retirees, or anyone looking for a side job or working from home. If anyone is interested, kindly apply through the Link Thank you !! www.facebook.com/share/18TPnfnpMA/
-
Hey guys! Happy Family Day!
-
I’m afraid, it’s a wrong place to post your advert. 😉
-
Most stores and offices are closed on Family Day. Let’s open our hearts for our close people 🥰
-
Скажите, может есть какая то группа по теме пр по воссоединения семьи. Чтоб понимать, вообще у кого то пошли подвижки или все так же не рассматривали еще тех кто подавался в 24 году
-
t.me/prcuaet/1783