🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Конференція це круто але я так і не зрозумів, чи можна забронювати квартиру, як що я ще знаходжуся не в Канаді?
-
Дякую
-
Вітаю) Як що будете їздити в провінції Онтаріо, то права любої країни будуть дійсні 60 днів. Як що в деяких інших провінціях, то термін дії прав може доходити до 90 днів.
-
🖊Вакансії в Оттаві ✅ - Водій доставки 20-25$/год Uber Eats - Подати заявку ✅ - Робітник супермаркету (part time) ?$/год Loblaws - Подати заявку ✅ - Пакувальник (пошта) 18$/год FedEx Ground Warehouse - Подати заявку ✅ - Вантажник (нічна зміна) 18$/год The Home Depot Canada - Подати заявку ✅ - Продавець-консультант ?$/год Victoria's Secret - Подати заявку ✅ - Оператор ставок на спорт $/год Betstamp - Подати заявку ✅ - Касир (part time) 17.50$/год The Home Depot Canada - Подати заявку ✅ - Садівник 15,50$/год Canadian Wildlife Federation - Подати заявку ✅ - Швейцар (part time) 15.80$/год Fairmont Chateau Laurier - Подати заявку ✅ - Операціоніст ?$/год Kinaxis - Подати заявку ✅ - Водій 15,50$/рік Enterprise Holdings - Подати заявку 👉👉Ми в соціальних мережах ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegram - t.me/ua_ottawa_cuaet ✅ Linkedin - www.linkedin.com/company/ua-ottawa А Ти 🫵 знайшов вже роботу в Канаді?!?! 😀
-
Доброго дня! Можна купити машину та їздити з Великобританськими правами?
-
Дивіться, правила руху в Канаді та в Англії, вирізняються. Хоча б, найменьше тим, що в Канаді - правосторонній рух, а в Англії - лівосторонній. Це по перше, по-друге, Ви маєте право керувати авто в Канаді як турист, маючи права своєї країни до 3 місяців. Як плануєте залишатися більше ніж 3 місяці, необхідно міняти права на канадські, незалежно від того, права якої країни у Вас зараз.
-
По українськи, авжеж) Але мені здається, що це можливо тільки, як що Ви купите машину в Канаді, оформите її в Україні і тоді можна буде купувати на неї зелену карту) І то,на певний період.
-
Я б сходив)
-
Хто як дивиться на слідующі вихідні сходити на шашлики?
-
Ні я без машини. Просто маю зараз можливість поміняти українські на англійські права. Тому питаю бо незнаю чи міняти.
-
Вітаю) Це залежить від провінції. В одних їх просто обмінюють, а в інших треба здавати екзамени та водіння.
-
Вітаю) Наскільки мені відомо, то зелена карта робиться на власну машину, при виїзді на ній за кордон. Я так розумію, Ви хочете зробити зелену карту на машину куплену в Канаді, замість канадської страховки?
-
Доброго дня, скажіть будь-ласка, українські євро права міняють на канадські чи потрібно здавати по новому на права. А також чи права видані в Великобританії дійсні в Канаді чи теж треба міняти чи здавати по новому.
-
Добрый день , хочу спросит можно ли сделать страховку зеленая карта на канадскую машину ?
-
Дякую за доповнення і уточнення 👍
-
Вот сообщение из другого чата. Так делали, кто столкнулся с такой проблемой, как у Вас
-
Дякую
-
Если разрешат скинуть ссылку на сайт, где заверяли, я скину
-
В другом чате читала подобное. Пишут люди, которые с этим столкнулись, что нужно заверить у канадского нотариуса онлайн и прикрепить к форме
-
Внизу анкеты нужно выбрать из трех нотариуса или других , и подпись их нужна
26 Sept 2023, 15:05
4561/13361
20 minutes ago