🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Запитувала для сестри. Її чоловік турбується щодо мовного іспиту. А на скільки вони зрозуміли, то є шанси у неї пройти по програмі як медик.
-
Оттава Онтаріо
-
Доброго вечора. Хто може допомогти з роботою в Онтаріо ?
-
Що маю на увазі, наприклад чоловік має вже достатній канадський досвід та рівень мови для express entry. А дружина має рівень мови та є медиком, але не має досвіду в Канаді (за новою додатковою програмою чи вимогою, що діє з цього місяця).
-
Доброго дня. В мене таке питання. Чи може в подружжі чоловік і жінка окремо подаватися на програми PR. А там кому більше пощастить, ту і завершити;)))
-
Доброго дня всім. Хто може допомогти заповнити заявку? Я зупинилась на адреса де ,я живу и треба вказати додаткову. Я написала Англія де я зараз живу та Україна де я жила більш час,але мене підіймає на початок сторінки в я не можу далі йти. Можуть будьласка) Дякую.
-
Гуд
-
А є інформація коли розпочнуться польоти?)
-
Подав анкету на візу , вже четвертий місяць ні слуху ні духу що робити навіть не знаю , може того що вже за 60 не хочуть вже брати ?
-
Планую виліт до Канади. Підкажіть ресус, на якому можна забронювати або купити квиток з Bucharest до Regina. ?
-
З якого віку? Сину майже 16, шукає підробіток