🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
То юна команда, але вони дуже круті) всі 5 зірок їхні)
-
turo.com/ca/en www.enterprise.ca
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка чи вплине на пошук роботи та житла те в якій провінції я оформлю всі основні документи по прильоту такі як сін, банківську картку та ворк пермішн, чи можу оформити в будь-якому аеропорті по першому ж прильоті та летіти далі наприклад? Бо не можу визначитись між Альбертою та Онтаріо, та хотів би спочатку спробувати себе хай в тій де і дорожче але з більшими можливостями
-
Добрий вечір, порекомендуйте, будь ласка, де можна орендувати машину?
-
Кацапам точно не буде
-
Аа окі дякую за роз'яснення, там все співпадає, просто треба для ПР досвід підтверджувати український, заявку в експрес ентрі зробив і тепер 60 днів на підтвердження, а листів від роботодавців немає ще на руках
-
Вам потрібно буде переробити express entry profile , повторюсь , найголовніше , мати підветрдження всього що вписуєте . Коли Вас оберуть на ПР , і побачать що наприклад ваша куает аплікація та експрес ентрі не співпадає то напишуть Вам пояснити ситуацію . Дякую
-
Дякую зрозумів, краще почекати поки прийдуть референси, потім сабмітити
-
@daria_canada, Підкажіть будь ласка, в express entry заявці якщо досвід роботи в Україні не додати спочатку бо рефів немає, можна після отримання рефів доповнити це? Чи краще зразу додавати і референси вже походу діла збирати?