🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Скручено все що можна,але ще й трухляве дивіться,і з документами при куплі-продажі будьте дуже обережні!!!
-
Як в Канаді ситуація зі скручуванням пробігів? Як в Україні і Литві? Пофіг чи ти береш з рук чи береш з площадки. Придивляюся до додж джорні або грандкараван. Чи нормальна ціна 7-8 тисяч за 2010-13 роки. Чи то розвалюхи?
-
Я б уже записався і здав то не проблема головне щоб отримати
-
Дуже вам дякую , але як же мені здати коли той лист прострочений а другого мені не прислали ? Попробувати записатися з тим листом , чи написати в глобал центр ?
-
Тільки я буду відправляти у Лондон
-
Вітаю! У мене є питання, впевнений що хтось вже зіштовхувався з цим. Ми відправили запит на вклейку візи ще наприкінці минулого року. Підтвердження отримав я та дружина, а от діти досі не отримали. Ми вже більше 3-х місяців проживаємо у Ірландії та ніяк не можемо вирішити це запитання до кінця. Ми досі не відправили наші паспорти с дружиною, знаю що на це надається 30днів Допоможіть будь ласка
-
Ну, і будьте уважні, звичайно. Моя донька, наприклад, детально вивчала всі правила перельоту і т.д., але все-одно поклала до свого рюкзачка (carry on) канцелярський ніж!!! 😄 Збиралася малювати в літаку скетчі та точити олівці 😄😄😄 Так і пояснювала це поліції 😬 у Франкфурті, проходячи контроль. Нічого такого, сказали, що ножики не можна брати на борт у carry on та викинули і побажали гарної подорожі. Але "веселий" був момент, з огляду на всю стресовість довготривалої подорожі.🤪
-
Тобто? Є список заборонених для перевезення речей. Його можна знайти на сайті компанії-перевізника. Не думаю, що когось цікавить ваш особистий список речей ( допоки там немає заборонених речей, чи речовин).
-
Доброго дня підскажіть як повинен виглядати список речей яких везеш, при посадці в літак чи по прильоту хтось дивиться ці списки ?
-
Чудово!!! Щиро вдячна за відповідь! Гарного дня))
-
Так
-
Не до кінця розумію цей момент
-
Дякую. Я маю на увазі, цей дозвіл, отриманий в провінції Квебек буде дійсний в провінції Онтаріо?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, восени плануємо їхати до Оттави. Квитки зручніші до Монреалю. Чи можна буде з отриманим дозволом на роботу в аеропорту працювати в Оттаві? Чи як краще вчинити? Їхати через Торонто чи одразу до Оттави (менше рейсів)? Можливо хтось мав таку ситуацію?
-
Happy Father's Day! 👱🏼♂️Dad - Тато 👨🏼🦱Daddy - Татусь 🧔🏻♂️Father - Батько 👨🏻Pops - Батечко 👨🏼🦲Papa - Татусик 🧔🏽Pop - Татко 👨🏼🦳Old Man - Старий 🧑🏼Poppa - Татко 👨🏻🦱Pa - Па 👨🏻🦰Papi - Тато Як не кличте, Він — breadwinner, Ваш супергерой, той, хто здатен підняти настрій своїми dad’s jokes та завдяки кому Ви з гордістю можете сказати: “I’m the chip off the old bloke after all!”🦸♂️ Breadwinner — годувальник родини Dad's jokes — типові жарти тата A chip off the old bloke — "яблуко від яблуні", увесь (вся) в тата ( або в маму 😉) ✨
-
Доброго дня! Дивіться, у вас за адресою є на вибір 2 школи (католицька і паблік). Ідете потім на сайт Fraser Institute і порівнюєте рейтинги- чим вищі, тим краще. Важливо, щоби школа була в "зеленому секторі". Це якраз вибірка по зрізу знань. Наскільки репрезентативна - то до них питання, але тут - це єдиний інструмент для батьків на разі, який я знаю за 7 років проживання. Там ще видно процент інклюзивних дітей. Посилання ось: www.compareschoolrankings.org/