🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Добрий день, можливо хтось підкаже до кого звернутися в Кітченер-Ватерлу?
-
Так, будь ласка
-
Тому що ми вже живимо в Онтаріо , але хочемо переїхати
-
Можете зняти Airbnb на кілька днів, доки все організуєте в квартирі.
-
Ну в мого оператора тільки б/у айфони, як вони пишуть, в ідеальному стані, дають гарантію 6міс. А почав вчитуватися, там де дрібним шрифтом і розяснення, то оказується можуть бути відремонтовані не офіційними деталями) страшно стало) В роджерсі взагалі не бачу норм купівлі в кредит, пише скрізь в закритому тексті знизу, що потрібно буде повернути після 2 років...
-
Дякую!
-
Дякуємо вам за інформацію та підтримку.👍
-
Доброго ранку! Чи правильно я розумію, що доручення на дитину треба іти до нотаріуса і там на їх бланку заповнювати і завірювати?
-
Вітаю! Будь ласка поділіться інформацією/ досвідом спостереження/ лікування/ вузькими спеціалістами - онкологами та ревматологами. Також питання - як отримувати підтримуючу терапію (специфічні ліки) для онкохворих та від ревматолога? Чи достатньо виписки з України/Польщі для отримання рецептів у сімейного лікаря?
-
У нас не живут в аренде всю жизнь) а раздают - потому что выгодно перемещаться на легке) А так, каждый все под свой лад) что ему нравится, как нравится)
-
Ми знаємо( дивно, так? Коли меблі безкоштовно роздають, чого не замеблювати квартиру 😅 в нас якщо пральної машини немає , вже ніхто навіть квартиру дивитись не хоче)
-
В основном, вся аренда - без меблей) только кухня)
-
Ми наразі не можемо претендувати на безкоштовне житло, тому по приїзду в Оттаву як заїхати в квартиру , де ліжка немає🤯 і з дороги бігти домовлятися за меблі та доставку, не уявляю(
-
Легко запам'ятовується: lend - позичаю, даю borrow - позичаю, беру
-
Borrow - позичати, брати в борг Lend - позичати, давати в борг.
-
І ще одне питання на ніч 😬😬 Як перекласти українською to borrow? - позичати. А як to lend? - позичати. 🤭🤭
-
у мене питання до тих, хто приїхав по фоіл-лес. мені візу вклеїли (швидко, не зважаючи на страйк), дитині оформила анкету двічі (по відео і ретельно, всі додаткові форми заповнила), але чомусь постійно її сортує на візітор рекорд (який, до речі, прийшов з коротшим терміном і без примітки КУАЕТ - як поміняти?). якщо ви успішно пройшли цей шлях - буду вдячна за кілька хвилин вашого часу прояснити, чим моя подача вірізняється. бо я у відчаї вже: батьки і чоловік нас чекають побачити за місяць, а ми без документів
-
Цей розділ скрізь🫣😅 Поки в нас не закінчаться запитання)