🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
What about this shirt for Oliver? No, hold on, what about that one over there?
-
Отож, використовуємо this для однини та these для множини, коли говоримо про щось, чи когось, котрі знаходяться тут, неподалік від нас. Та використовуємо that для однини і those для множини, коли говоримо про щось, чи когось, котрі знаходяться отам, на певній відстані.
-
Those or these? That or this? What's the difference? 🤔
-
Hey, hey, hey! Did you see those amazing cars? I saw 😎
-
Доброї ночі. У Вас або файл дуже великий, або розширення файлу не підходить.
-
Отака туса відбулася сьогодні.
-
Треба цікавитись, шукати. В мене було в 3 раза більше грошей, за пів року наперед ніхто не брав, місяць не виходило винайти житло:( Дуже різні ситуації були, хто просив кримінальну виписку, інші хотіли документ з якоїсь установи що гроші не відмиваються в країні..Але нормальних, адекватних арендодавців звісно більше 😌
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, може хтось зтикався. Подаю заяву по CUAET і після завантаження фото паспорта сайт видає помилку і нічого не відбувається, а форма пуста. Що робити. Намагалася знайти відділ кули писати і взагалі не зрозуміло кому. Буду вдячна за допомогу
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, може хтось зтикався. Подаю заяву по CUAET і після завантаження фото паспорта сайт видає помилку і нічого не відбувається, а форма пуста. Що робити. Намагалася знайти відділ кули писати і взагалі не зрозуміло кому. Буду вдячна за допомогу
-
Всем привет. Сегодня сдал паспорт на вклейку визы, сказали где-то две с половиной недели ждать, и буду лететь в Торонто. Пишу может кто тоже ищет там жилье? Можно было бы на первое время вместе снять, бюджет ограничен, да и работу найти еще надо… вобщем кому интересно- маякните