🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
У червоному полі написано, що якщо ви були не працевлаштовані, то ви повинні вказати, як довго, і з якого по який період(все повинно бути дата в дату, без жодних пропусків). Також, якщо ви плануєте саме емігрувати до Канади, то вказуйте правдиву інформацію, а краще, щоб не забути, після заповнення анкети у профілі з'явиться її дубляж у вигляді файлу, завантажте собі на пристрій та зберігайте, допоки не будете подаватися на статус PR.
-
Всем привет. Подскажите алгоритм действий если я хочу купить авто у частного лица, но карфакс показывает что авто в залоге у банка (не выплачен полностью кредит за авто). я думаю над тем чтоб подписать с продавцом билл оф сейл (авто будет считаться проданным мне) потом пойти с владельцем в банк и закрыть кредит из денег которые я должен ему заплатить. получив бумагу из банка что кредит закрыт поехать в сервис канада и снять отметку что машина в залоге. кто сталкивался, может у меня не правильное представление о процессе или что-то упускаю?
-
Доброго дня! Чи виникали в когось складнощі при заповненні анкети на подачу візи CUAET , блок Актівіті, де вносяться дані про університет і в робота. Не можу зрозуміти, де я пропустила: внесла тільки вуз з 2002 по 2008 рік, і роботу з 2013 по 2023 рік...і все рівно не пропускає :(
-
Дякую! Цікавить це питання, бо отримав worker візу до 2033 року :)
-
Що WP можна отримати якщо в'їхати до Канади після 31 березня 2024.
-
Чесно кажучи, вперше таке чую. А можна посилання на якесь офіційне джерело, де так вказано? Можливо, я помиляюсь, хотілося б дізнатися офіційно, якщо все так, як ви пишете. Я розумію, що якщо приїхати в Канаду, наприклад, 30 березня 2024 року, то WP буде дійсний 3 роки від цієї дати. Але не чув що WP можна отримати й після 31 березня 2024
-
Ось це і цікаво Можливо так з візітор візою, чи з воркер теж- незрозуміло поки
-
Наскільки я знаю, щоб отримати Work Permit треба в'їхати в Канаду до 31 березня 2024
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, мені вклеїли візу worker до 2029 року Що саме це означає, що я можу вʼїхати в Канаду та працювати до 29 року? Чи потрібно так само вʼїхати до кінця березня 2024 і отримувати ворк перміт?
-
Так
-
А квартира йде як 1 кімнатна ?
-
Доброго дня в зв'язку з переїздом перездамо квартиру з 15 червня,платимо 1795 доларів плюс світло,в Оттаві 263 Greensway Avenue Ottawa Ontario K1L7V3