Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. 🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦

🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
13.5k Posts 2.0k Posters 32.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Roman Tesla
    wrote on last edited by
    зробити до березня не проблема приїхати може до мене в гості хоч завтра, просто хочеться вїзд в країну зробити правильно, і знати що де оформляти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Tesla
    wrote on last edited by
    змінювати статус на кордоні? якщо дасте напрямок куди копати та де про це читати буду вдячний за інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene
    wrote on last edited by
    Тоді вони можуть в'їхати в Канаду по амер. паспорту, а вже тут в Канаді подати на зміну статусу з visitor на open work permit. Але як я і казав, це треб зробити до 31,03,2024
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Tesla
    wrote on last edited by
    так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene
    wrote on last edited by
    Вони ще громадяни України чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Tesla
    wrote on last edited by
    Вся родина батько, дружина та дочка виїхали з України в Америку років 7 тому і вже всі отримали американське громадянство. тобто вони спокійно всі можуть приїхати в Канаду по американському паспорту. але що далі. більшість людей навпаки отримували громадянство тут в Канаді а далі виїжджали в Америку. Родичів в Канаді нема.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene
    wrote on last edited by
    Це не просте питання та багато чого залежіть від обставин конкретних родин та людей. По перше "залишитись тут з сім'є ю". Який статус у родини в Канаді? Вони Українці? Американець офіційно у шлюбі або може доказати громадський шлюб? Якщо відповіді на ці питання так, то американець може заїхати в Канаду, та подати на зміну статусу на open work permit як член української родини згідно за програмою CUAET, але це потрібно зробити до 31,03,2024. Після цієї дати це зробити буде не можливо. Якщо відповіді на питання вище негативні, то між Канадою, та США існує NAFTA. Згідно з цією програмою деякі фахівці можуть отримати open work permit. Але для цього краще звернутися до імміграційних консультантів, бо це не просте питання. SIN, та медкомісії це все вже після отримання work permit.
    1 Reply Last reply
    0
  • t343234055T Offline
    t343234055T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Дебетова буде його мати якщо ви її замовите. В кабінеті два кліка.Наприклад в БМО одразу дебетова з СVV.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Tesla
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Таке питання. Людина з Американським паспортом хоче переїхати з Америки в Канаду і тут почати працювати і залишитись жити з сім'єю. Українці що виїхали давно і вже отримали амер. Громадянство. 1.Як американець може офіційно працювати? 2. Чи потрібно отримувати SIN. 3. Чи потрібно проходити мед комісію. 4. Як отримувати ворк перміт. Буду вдячний за любу інформацію. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t855045544T Offline
    t855045544T Offline
    Nadiia Mazii
    wrote on last edited by
    Привіт. Група називається UA Ottawa, тому - сумнівно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t855045544T Offline
    t855045544T Offline
    Nadiia Mazii
    wrote on last edited by
    👌 - Ok 👍 - thumb up 👎 - thumb down Чому thumb? - Бо це - великий палець 😉 А як називаються всі інші пальці? 🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene
    wrote on last edited by
    Не буде ніяких проблем.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5518323359T Offline
    t5518323359T Offline
    Halyna
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Майстри манікюру ! Якщо хтось з Вас шукає роботу! Напишіть мені в особисті ! Всім гарного дня !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene
    wrote on last edited by
    Я розумію, що, щоб я тут не писав переконати дуже важко. Але я бачу проблему в тому, що ви кажете людям, що вони з воркер віза отримають open work permit на кордоні, якщо спробують заїхати в Канаду після, 31.03.2024, а це не так...... Тому я зробив простіше. Я зателефонував на гарячу лінію IRCC, та задав пряме питання: чи отримає мій брат (а в нього є робоча віза, але він зараз в Україні) open work permit на кордоні, якщо спробуює заїхати в Канаду після, 31.03.2024? Відповідь агента: НІ Якщо Ви не довіряєте мені, то подзвонить ось за цим +1-613-321-4243 номером та переконайтесь самі. Всі інші також можуть це зробити, якщо не довіряють інформації в Інтернеті. Вважаю питання на цьому закритим.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene
    wrote on last edited by
    Ви бачите тільки те, що бажаєте бачити. Ви чикаєте, що там буде написано "work permit", а там такого не буде. Тому що CUAET це не тільки вок перміт, це ще стаді перміт, візітор рекорд, зміна статуса, та багато чого іншого.... Усе це припиняється, так как як CUAET припиняється, тому вони і пишуть про "спеціальні заходи". Відкривайте сторінку про CUAET та читайте що там під розділом "Benefits and features of the CUAET" www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-ukraine-authorization-for-emergency-travel.html а Ви чомусь тільки про ворк перміт хвилюєтеся, обгрунтовуючи це тим, що якщо люди отримали worker visa, то і перміт їм дадуть, коли вони з'явяться на кордоні після 31.03.2024. А я Вам кажу, що віза немає ніякого значення. На ворк перміт подають або на кордоні, або, якшо знаходяться в Канаді , то шляхом зміни статуса. Тому вони і пишуть Those in Canada under the CUAET measures have until March 31, 2024, to apply to extend or change their temporary resident status in Canada through the CUAET measures. Ще раз, ВІЗА НЕ МАЄ НІЯКОГО ЗНАЧЕННЯ. Віза потрібна щоб на літак пустили. На усі дозволи подаються на кордоні, а після March 31, 2024 цього не буде, а буде тільки "will need to meet the general requirements to enter Canada"
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина Мунтян
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка За програмою подавала паспорт батька для новонародженого В паспорт батька вклеять 2 візи правильно ? І якщо зробимо паспорт дитині, не буде проблем ? Віза у батька і окремо його паспорт без візи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина Мунтян
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка За програмою подавала паспорт батька для новонародженого В паспорт батька вклеять 2 візи правильно ? І якщо зробимо паспорт дитині, не буде проблем ? Віза у батька і окремо його паспорт без візи
    1 Reply Last reply
    0
  • t445061738T Offline
    t445061738T Offline
    M B
    wrote on last edited by
    Він вже закінчився Оформляють тур візи вже
    1 Reply Last reply
    0
  • t445061738T Offline
    t445061738T Offline
    M B
    wrote on last edited by
    Дозвіл на роботу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii Havryliuk
    wrote on last edited by
    Їдьте просто до візового центру і здавайте паспорт, свідоцтво про народження перекладене і завіренне у нотаріуса.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags