Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. 🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦

🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
13.5k Posts 2.0k Posters 32.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Serhii Havryliuk
    wrote on last edited by
    Дякую Вам велике! Успіхів!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tаmara
    wrote on last edited by
    Без вагання переслала доки та паспорт,так договір не заключає,але ж і договір не дає жодних гарантій, в нашій країні це звичайний папірець) Або довіряєте і все гаразд або ні(
    1 Reply Last reply
    0
  • t855045544T Offline
    t855045544T Offline
    Nadiia Mazii
    wrote on last edited by
    www.tiktok.com/@axolotlmusica/video/7274070733087673643?_t=8fMtHjdYj7V&_r=1
    1 Reply Last reply
    0
  • t409748189T Offline
    t409748189T Offline
    Юра 🪐
    wrote on last edited by
    tiny?
    1 Reply Last reply
    0
  • t855045544T Offline
    t855045544T Offline
    Nadiia Mazii
    wrote on last edited by
    Як сказати "маленький" англійською? 👇👇👇👇👇😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр Тригубенко
    wrote on last edited by
    Віза дійсна до тієї дати, яка стоїть в ній. Преференції по CUAET надаються при умові в'їзду до 31.03.2024 р. Після цієї дати ви точно не отримаєте грошову допомогу, та можливо не отримаєте open WP (тут вам ніхто точно не скаже). Якщо віза worker (W-1), то скоріше за все дадуть WP і після 31.03.2024 р. Але це тільки припущення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii Havryliuk
    wrote on last edited by
    Все це я знаю, проблема в тому що я вже на судні, і працюю. В мене два варіанти - залишатися на судні, але тоді я не знаю чи залишиться моя віза дійсною і чи зможу я після контракту поїхати до Канади і отримати WP? Чи мені потрібно сходити з судна і залишатися в Канаді?
    1 Reply Last reply
    0
  • t472576312T Offline
    t472576312T Offline
    Дмитрий Демиденко
    wrote on last edited by
    Він не дає ніяких гарантій. Договір навіть не заключає. Стрьомно віддавати йому паспорта🧐
    1 Reply Last reply
    0
  • t1057719497T Offline
    t1057719497T Offline
    Irina PR
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! А у кого дітиходять до York street public чи Immaculata catholis school. В нас ділема в яку йти. До католицьої їхати треба, до паблік пішки, але ввдгуки не дуже. Що робити...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр Тригубенко
    wrote on last edited by
    Все вірно. Раджу 2 варіанти: 1.Дочка їде з вами в жовтні, навчається дистанційно і потім у травні-червні поїде та складе іспити; 2.Вона навчається далі в Україні, потім до 31.03.2024 року прилітає до Канади, отримує WP, проходить медекзамен і повертається до України у травні-червні складати іспити. Моя особиста думка що перший варіант краще. Насамперед з точки зору безпеки (в Канаді не літають ракети та шахеди). P.S. диплому бакалавра вашій дочці вистачить з головою: в Україні у 90% випадків люди не працюють по спеціальності у дипломі, а у Канаді все одно треба перенавчатись.
    1 Reply Last reply
    0
  • t973808180T Offline
    t973808180T Offline
    Bogdana Dubovyk
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, шановні українці. Маю важливе запитання. Відкрили візи, плануємо з сином 16 років приїхати в жовтні, а дочка на 4 курсі в університеті в Україні, хоче закінчити його. Але якщо не приїде до 31 березня 2023 року, то втрачає привілеї по програмі CUAET?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр Тригубенко
    wrote on last edited by
    Прилітаєте, берете у першому аеропорту work permit (його дадуть на 3 роки або до кінця дії паспорта, якщо той закінчується раніше 3-х річного терміну), оформлюєте всі документи у Канаді і ОБОВ'ЯЗКОВО проходите медекзамен. Після цього можете спокійно їхати і допрацьовувати свій контракт в потім повертатись Підсумую. Є 2 найважливіші речі: 1Отримати WP у першому аеропорту;. 2.Пройти медекзамен.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2128196756T Offline
    t2128196756T Offline
    Vitalii Hlukhodid
    wrote on last edited by
    Доброго дня.В мене є диплом про вищу освіту,але вона заочного відділення.Чи підійде для Канади якщо зробити переклад.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene
    wrote on last edited by
    Сдать в каком смысле? За деньги? Только из под алкоголя в beer store. Если просто утилизировать, то зависит где живёте. Если в Кондо, то там должны быть спец. Контейнеры. Если в частном доме, то каждую вторую неделю мусоровозы забирают пластик.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii Havryliuk
    wrote on last edited by
    На дітей можете не чекати. Їдьте і вклеюйте. Ми теж довго чекали, потім я поїхав до Німеччини в Берлін і все зробили менше ніж за неділю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Morgun
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Чи є в Канаді варіант оплати податків самому за себе, при умові офіційного працевлаштування і отримання зп чеком? Хтось щось знає про це?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii Havryliuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня Шановне Панство. В мене до Вас таке питання. Я моряк і зараз прямую до Канади ( Ванкувер ) і я маю вже візу. Чи згорить ця віза якщо я не залишусь в Канаді, чи я можу спокійно працювати до кінця свого контракту? Дякую Всім заздалегідь!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t855045544T Offline
    t855045544T Offline
    Nadiia Mazii
    wrote on last edited by
    🤗 Toddler - дитина від 1 до 5 років. 😳 Trigger - психологічний термін: щось, що викликає не приємні спогади. 😁 Fortnight - два тижні. 🤓 Bumf - папери (документи), в котрих немає нічого корисного, чи цікавого. 😕 Thirsty - прикметник, котрий позначає когось, хто хоче пити. Спраглий - це трошки не те, воно більш пафосне. Частіше використовуємо його в значені: спраглий до науки, або, коли мова про пустелю, чи довгий період.
    1 Reply Last reply
    0
  • t855045544T Offline
    t855045544T Offline
    Nadiia Mazii
    wrote on last edited by
    Більше того: є слова, котрі не мають відповідника в іншій мові. 🤓🤓🤓
    1 Reply Last reply
    0
  • t855045544T Offline
    t855045544T Offline
    Nadiia Mazii
    wrote on last edited by
    Не кожну фразу, чи речення можна перекласти іншою мовою буквально, далеко не кожну. Найкращий вихід - літературний переклад. Згодні? Простий приклад: У мене є собака - I have a dog.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags