🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
В України в основному дизеля нові. В Польщі я бачу багато бензинових. Рідко дизельних. В салоні за нову прайс десь той же
-
Я думаю що шашлик маємо організовувати коли можуть бути всі.
-
Тоді зустрінемось десь потім
-
Я думаю побачимось всі хто буде в неділю в церкві.Потім можемо вирішити що і як .
-
Від 60к
-
Canadian tire
-
Вибачаюсь, був в дорозі. Jeep Grand Cherokee 2020 Trailhawk
-
Супер))) тоді зустрічаємось біля магазину🙌🤍 Тільки скажіть де пасочку купити?)))
-
А Яки ваши групи в ФБ
-
Ви якось перевернули все з ніг на голову. То було прохання бути більш ввічливим і порада щодо манери спілкування, якщо хочете досягти успіху тут в Канаді в пошуку чого би то не було. Пропоную на цьому і зупинитися. )
-
А что вклейка визы была платная ?? Я сама отнесла в визовый центр и сама забрала ничего не платила !!
-
Ну, то ж не ваш особистий чат. Він у загальному доступі. Щоб дізнатися, що написано, потрібно прочитати. От така халепа... )))
-
Зверніть увагу на те, що, якщо ви вже в Канаді ( хоча, це і для України мало би працювати) і хочете адаптуватися та інтегруватися у цьому соціумі, то багато знаків запитання ( що означає велике обурення, здивування...) і "пред'яви", типу: "а де інша інформація?" працюють не дуже добре на ваш імідж. ;) Якось не дуже ввічливо виглядає.