🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Привіт... Друзі,до моменту вклейки візи наша родина дуже була налаштована на переїзд.Тепер трошки стопоримся. Тут будинок,зп нормальна(2-2,5К в середньому ) і робота без напрягу. Чи варто рипатися? Є хтось хто пройшов подібний шлях? Вибачте за такі запитання. Дякую за розуміння:)
-
Добрый день! Kijiji пошерстите, я 2 жилья там нашёл, кредитной истории ещё не было на тот момент Ещё можно Facebook marketplace, но там меньше шансов, хотя как повезёт
-
Добрый день! Столкнулись с проблемой ренты без кредитной истории и job boffer. Mы приехали 3 недели назад и сейчас на arbnb. Как быть в такой ситуации?
-
Я робив в Італії ,але наші паспорти відправляли до Лондона.
-
Добрий день всім.Хочу розповісти,що трапилось зі мною.Щоб люди знали як все може бути.Купив я машину і все було добре до того як пішов робити перевірку. Зробив навіть страхову.І так як поїхав її перевіряти мені сказали,що кілометри скручені,машина не була переписана на ім'я того, їх хто мені її продав і на ремонт потрібно більше ніж я за неї заплатив.Дякувати Богу та моїм знайомим нам допоміг поліцейській. І сьогодні маю верстати машину а мені мають повернути гроші. Ось так. Будьте обережні.всім всього найкращого.С Богом!
-
Так
-
Доброго дня! Чи потрібно завіряти перекладений рецепт на окуляри в нотаріуса? І чи загалом потрібний професійний переклад?
-
Можливо у когось була такая ситуація. Записалися в консульство на паспорт але не подивилась що обрала 16+, а потрібно було - 16, чи приймуть нас чи записуватися заново ?
-
начебто за 60... дякую... але цікаво, чи хтось уже ходив цим шляхом.. буду вдячна за відгук!
-
Друзья, такой вопрос, может кто сталкивался: паспорта у детей до июля, виза соответственно тоже... кто-то уже тут продлевал / менял паспорт и получал обновленную визу?
-
Друзья, такой вопрос, может кто сталкивался: паспорта у детей до июля, виза соответственно тоже... кто-то уже тут продлевал / менял паспорт и получал обновленную визу?
-
Скажіть чи є зараз обмеження в 30 днів на сдачу біометрії?