Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. 🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦

🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
13.5k Posts 2.0k Posters 32.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Наскільки я знаю та розумію то ніяке додаткове доручення в цьому віці не потрібне. Можна вільно перетинати кордон лише з закордонним паспортом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lep
    wrote on last edited by
    Пляшку жалко))))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Ого) А пляшка з шампанським була?)))) Хоча жарти жарти, а як що так то стіни дійсно тонкі 😔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lep
    wrote on last edited by
    Пляшкою по стелі, і навіщо це Вам потрібно було))) ось не знаю чи пляшку шкода чи стелю)) пляшка хоч порожня була🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sveta
    wrote on last edited by
    Якщо дитині 17 років, їде сам. Чи потрібна довіреність? адже з 16 років діти мають право виїзду за межі України без супроводу дорослих
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Дякую дуже за відповідь) В мене ніяких ускладнень немає (тьху тьху тьху)))) І -6.5 на обидва ока. А операції по відновленню зору скільки коштують? І чи покриває таке страховка?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t822445568T Offline
    t822445568T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    От такі стіни )
    1 Reply Last reply
    0
  • t822445568T Offline
    t822445568T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Я вдарила пляшкою по стелі і вже там майже дира
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    В сенсі квартира з картону?) Дуже тонкі стіни? А спитати в сусідів просто, що то гуде?) Я б спитав 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t366822467T Offline
    t366822467T Offline
    Mariia Fevralitina
    wrote on last edited by
    Не пользовалась их услугами но тоже подумала, что 250 за доставку больно много, имеет смысл брать если реально нужно много крупногабаритного везти… Можно поискать на первое время мебель в соседских группах типа buy nothing (это название, они по районам распределены, можно состоять только в одной одновременно) это типа как группа соседей и люди разные вещи там отдают. Как повезет конечно, но попробовать можно. Нам много чего отдали в начале… Или просто на фейсбук маркетплейс поискать… муверов тоже там можно найти не за все деньги мира:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t366822467T Offline
    t366822467T Offline
    Mariia Fevralitina
    wrote on last edited by
    В оптике работаю. (У нас же работает оптометрист и оптишн) Eye exam 80 cad (вроде это один из самых дешевых) Очки по разному стоят… зависит от зрения:) если есть проблемы медицинского характера (глаукома/катаракта/диабет) - раз в год ай экзам покрывается OHIP Так же для людей младше 19 лет (включительно) и старше 65 Если нужны операции - выдадут referral к специалисту. Линзы точно можно заказать онлайн если знаете какие нужны на сайтах тут без рецепта. На очки обычно требуют рецепт.
    1 Reply Last reply
    0
  • t822445568T Offline
    t822445568T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Найстрашніше то квартира з картона. І сусіди, які штовхають меблі і щось кидають на підлогу, і ходять як слони 24/7. Оце я ніколи не звикну. А ще у них якийсь пристрій стоїть, в хаті гудить у кімнаті. І як з'ясувати що то за пристрій? В сусідів, чи десь шум з будинка? 🫠
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Нда.. знову лотерея, я так зрозумів.. Спочатку з візами, а тепер ще й з меблями. Шкода.. Хоча я маю надію, що це буде саме страшне, з чим можна буде стикнутися в Канаді)
    1 Reply Last reply
    0
  • t822445568T Offline
    t822445568T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Вони навіть не хотіли довести те, що ми бронювали😅 і я не перша, хто має такий досвід з ними. Інші люди більше допомогли. Мы теж в порожню квартиру в'їхали. Їм просто було байдуже, що нам треба було. Вони не давали нам те що треба, в замін привезли аби що.
    1 Reply Last reply
    0
  • t332556352T Offline
    t332556352T Offline
    Vladick AllCash
    wrote on last edited by
    ребята, есть в группе или знаковые знакомых, или в принципе кто знает в Оттаве хороших дерматологов/трихологов?
    1 Reply Last reply
    0
  • t332556352T Offline
    t332556352T Offline
    Vladick AllCash
    wrote on last edited by
    ребята, есть в группе или знаковые знакомых, или в принципе кто знает в Оттаве хороших дерматологов/трихологов?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, хтось вже стикався с окулістами в Канаді? Ціни там і усе інше?)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    😮 Ого. Моїм товаришам усе привезли, що вони набрали. Навіть потім ще й по пошті приходило купа всього. Кровать, якась там техніка побутова. Вам просто не пощастило, людський фактор є усюди.
    1 Reply Last reply
    0
  • t822445568T Offline
    t822445568T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    По поводу хаус 2хом. Там толком ничего нормального не было. То что нам нужно было, взять не разрешили, мол это для семьи побольше. По факту половину не привезли из того что заказали. Куча лишних вещей, которые потом не знаешь куда деть. Про нас взабыли, что мы бронировплись. Привезли спинку кровати, и на этом все, а там как хочешь так и спи. 250са за 40 чашек 40 полотенец и 40 ножей. На улице больше можно найти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t571645358T Offline
    t571645358T Offline
    Юрий Лисянский
    wrote on last edited by
    Дуже важлива інформація! Дякую!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.