🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Я користуюсь onlia
-
Мені сьогодні Onilia розрахувала 194$ а TD 153$.
-
Так я запитував про досвід тих, хто тут пожив. Я за місяць життя в Оттаві розібрався у багатьох питаннях (у більшості самостійно) і тепер допомагаю порадами іншим. Нажаль, як показує практика, багато наших співвітчизників не завжди бажають ділитись своїм досвідом, своїми "факапами" і т.д.
-
В мене TD останній був 320, а онліа 160. Та через додаток кожного місяця повертають 50 за гарну поведінку на дорозі)
-
Так, дуже гарне зауваження.
-
Я вже оформив поліс у TD. Як розрахунок був на 153$, так і заплатив. Не виключаю що є така схема зі збільшення платежу. Просто потрібно уважно все читати.
-
То про онліа коментар був я гадаю
-
До приїзду до Канади моя родина знайшла хоста і ми прийняли рішення, що не слід турбувати волонтерів. Але не так склалося, як гадалося. По приїзду до Канади виявилося, що ніхто нас тут не чекає, і на допомогу розраховувати не слід. Прилетіли ми до Торонто, але планували дістатися Оттави. На момент нашого прильоту вільних номерів у Оттаві не було, тож ми тиждень прожили у готелі, люб'язно наданому нам безкоштовно, а потім, коли звільнилися номери, ми переїхали до Оттави. Планувалося, що ми проживемо у готелі ще тиждень і підшукаємо собі постійне житло. Але житло як не шукалос, але так і не знайшлося. У готелі нам повідомили, що жити ми можемо не до 13.10, а до 21.10, хоча ми додатково повідомляли, що трапилася якась помилка. Але ні, живіть і все тут. А вчора менеджер готелю повідомив нам, що ми винні готелю 1500CAD. Ситуація просто жахлива, гроші ми звісно віддали, і ось на 21.10 ми лишилися без грошей, і без житла, бо ці гроші планували витратити на подальший найм житла, з двома дітьми 6 та 2 років( допомогу ми не отримали, бо у vizitor record дитини допущені помилки і воно не оформлюється). Причому старша дитина має інвалідність в Україні. Буду вдячна за будь-які пропозиції або посилання, куди можна звернутися чи то за підселенням, чи до за допомогою Дякую
-
Чи будуть якісь новини для тих у кого немає родичів в Канаді?:(
-
Сейчас при переходах "нажмите 1,нажмите 2" нажимаешь один раз- не фиксирует нажатием нажимаешь повторно-вы вернулись в предыдущее меню. Звонили и мы, и волонтеры, бесполезно, только кризисная форма. Где уже дважды то уточняли родство, то "подтвердите запрос"