🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Я Маріанна – майстер манікюру та педикюру з України, тепер творю красу в Канаді(Оттава, район Bayshore)! Манікюр + укріплення гелем +гель лак 45$ (однотон) Японський маникюр 30$ Педикюр +гель лак 45$ Обробка инструмента проходить в 3 этапи. (Сухожар) Чекаю тебе на неймовірну процедуру 343-630-6066 Долучайтесь до моєї сторінки. www.instagram.com/marianna.manicure?igsh=eDJzcGxkZWZnajR3
-
Запис @TetianaStruk_ua
-
По іншому ніяк? У нас ніякої привʼязки до України. Я думаю навряд нас видадуть візітор, а навіть якщо видадуть, то явно не до кінця березня
-
Никак
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка, якщо знаходишся в Канаді та маєш Ворк перміт, та працюеш. Якщо хочешь виїхати на деякий час в Європу та потім повернутися, чи потрібно заповнювати форму IMM 5257 щоб поставити додатковий штамп в паспорті на повернення чи ні? Хто виезджав та повертався які документи питали коли прилетіли. Дякую.
-
Дякую
-
Я поидераиься? Мадам вы шо? Вы спросили кто летит из Харькова? Харьков это украинский город.я поэтому и узнал вы ж не спросили : есть ли харьковчане летящие в Канаде из других городов? Нет вас именно интересует вылет из Харькова я потому и спросил что у нас открыли аэропорт? Шо не так?