🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Через три місяці очікування , запросили додаткові документи . Відправив знову ні слуху ….
-
Візу CUAET
-
Цікаво може хто скаже максимальний термін очікування на візу в Канаду ?
-
Добрий день , Для ontario job offer - LMIA не обов’язково мати . Job offer по програмі OINP job offer - це контракт , а не LMIA . Для EE LMIA додає бали . Тут важливо знати по якій ПР програмі Ви проходите , з урахуванням балів та general draws або targeted draws . Завжди бажано мати план Б . Дякую
-
Ворк перміт не присилають на пошту, його видають в першому аеропорту в який ви потрапляєте в Канаді, якщо дасте старий та новий паспорт — видадуть на 3 роки з дати прильоту до Канади, а саму візу вже можна буде потім окремо подовжити (за пів року до закінчиння зазвичай потрібно це робити)
-
@daria_canada підкажіть будьласка, якщо я розглядаю OINP Employer Job Offer: Foreign Worker stream, і по всім крітеріям я прохожу окрім LMIA (бо приїхав по CUAET і отримав WP без прив'язки до працедавця). Чи є LMIA обов'язковим? Бо я ізначально думав що ні, а тепер використовую EE score calculator, і він не додає додаткові бали за job offer. Дякую за відповідь!
-