🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Амазон www.amazon.ca/Charcoal-Grill-Skewers-Portable-Stainless/dp/B0973BVFHB/ref=sr_1_28?crid=ULFAAEGYMUB6&dib=eyJ2IjoiMSJ9.dwoRKmBTsWTPz4rOjnh4i5STgjG9PeQNoWyZMvlGKTcEmCKKUIsMnKXgyZIPuL8f8yAkMI7QbVUobo4v-RLDvMUc-WJ-dLoQexjZoYlp12M44xvR3TptJEDf1ePq18W0l5HuLT_ezJxjf8rLYkPmzB5QHmzInfvMhlWf7bDLrdU1dcw8V5Lbqnz7zlQOX7jdcaP7r7gjJuedtbGlk6HUp9_P4aGrniFeAkkUhmWeTzT73duvXwGFD9ByYY7ciwSbX_PtvPcAwP2Vg5ViUfBRjmzgi86C2OpRCNplK8tHk5U.rsDdoKKFhHHKOhMcpRwTNqE2uA3BKT-M6Gez0uljlQc&dib_tag=se&keywords=charcoal%2Bgrill&qid=1712259172&sprefix=charcoal%2Bgrill%2Caps%2C91&sr=8-28&th=1
-
Правила групи: Правила групи: 👀 🆘 ПРАВИЛА ГРУПИ ‼️ ЧИАТЮТЬ ВСІ‼️ 🇺🇦 🇨🇦 🇺🇦 🇨🇦 ⚠️⚠️ Адміністрація групи не несе відповідальності за дії учасників, які опублікували оголошення, пропозиції . ➡️➡️Всі ризики від угод між учасниками группи беруть на себе. 🟢 Д О З В О Л Е Н О ✅ Підтримувати Україну та українців); ✅Спілкування - будь якою зручною мовою. Вітається українська))) Але не забуваємо вивчати мови Країни, яка надає нам допомогу. Одеською і Харківською спілкуватися також дозволено😁; ✅ В чаті дозволено розміщати силки на офіційні джерела крядових порталів країн, якщо у Вас є ресурс, який несе корисну інформацію - узгодити це питання з адміном групи. ✅ Задавати питання можна в особисті повідомлення нашим адмінам, які закріплені в даній спільноті. Адмін ніколи не напише Вам сам. ✅ Поважайте один одного і все буде Україна 🇺🇦. 🔴 З А Б О Р О Н Е Н О 🚫 Не сперечатися на чутливі для українців теми: мову та політику. 🚫 Не переходити на особистості. 🚫 Не спамити БАН 🚫 Забороняється публікувати контент який не по темі даної спільноти.БАН. 🚫 При публікації оголошень вказувати свій контактний номер телефона і контактні дані БАН. 🚫Забороняється розміщувати посилання на інші канали, спільноти, сайти тощо. БАН. 🚫 Забороняється пересилка любого контенту, фото, аудіо, картинки тощо 18+ 🚫Реклама заборонена, питання по рекламі до Адміністратора.
-
/rules
-
And a few phrasal verbs
-
Do you have any plans for this weekend?
-
Ну, і трошки про тварин. Не надто логічне продовження теми, але хто ж нам завадить вивчити кілька нових слів?
-
Я хотів би розповісти вам більше про себе, перш ніж ми почнемо. Я колишній військовий, і я також захоплююся справжнім дизайном меблів, зараз мені потрібен надійний персональний помічник, який буде обслуговувати всіх моїх особистих клієнтів електронною поштою
-
Я хотів би розповісти вам більше про себе, перш ніж ми почнемо. Я колишній військовий, і я також захоплююся справжнім дизайном меблів, зараз мені потрібен надійний персональний помічник, який буде обслуговувати всіх моїх особистих клієнтів електронною поштою
-
-
-
So, here are a few pictures.
-
Інколи ми знаємо як сказати англійською досить складні речі, а прості слова залишаються поза нашою увагою, наприклад: морда, дзьоб, роги ( у оленя, чи лося)
-
youtu.be/a8EK1w37FUA?si=8zKt71Eem_Oyatck
-
А ось і різниця між TOAD та FROG 😅
-
А про те, як запитати англійською : «чи не так?» - наступного разу 😉
-
Сподіваюся, нікому не насняться сьогодні жаби, 😅 Хоча, це ж і не найгірший сон був би, чи не так?
-
Якось швидко настав наступний раз 🤗 Отож, оті «питання- хвостики» в кінці речень називаються QUESTION TAGS.
-
Звертаємо увагу: Якщо речення ствердне, то «хвостик» має бути заперечним і навпаки - якщо речення у заперечній формі, то question tag має бути у ствердній формі, відповідно до граматичного часу, звичайно ж.