🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
When you think it is over God will send you help through someone. Mr Edward is a legit and a good trader because with just $200 investment with Mr Edward I received a profit of $3000 with out any fees again. Sir God will bless you for this trusted and amazing work you do in my life. t.me/+r0Ou8IMqXAMyY2Nk t.me/+r0Ou8IMqXAMyY2Nk
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка хто може допомогти перевести матрац 31 травня з 11.00 до 14.00 з одного житла в інше житло? Пишіть в личку, заздалегідь дякую 🙏
-
Возьмите пикап в U-Haul и всё. Вам в круг долларов 40 обойдется машина на 2-3 часа. Зато вы не будете привязаны ни к кому и сможете перевезти не только матрац а и всё что захочете.
-
Добрий день я з приводу роботи!В якому районі він знаходиться?
-
Доброго дня. Шукаю партнера для роботи в клінінгу. Робота в районі Канати в основному, тому місце проживання повинно бути тільки в Канаті. За всіма подробицями пишіть в приватні.
-
Компания по перевозкам ( moving company) www.ottawabestmovers.ca ищет на работу водителей ( G license )и помощника водителя опыт не обязательнен. Нужна хорошая физическая форма компания помогает в получении PR.
-
Вівторок - просто, черговий день тижня, звичайний. Just an ordinary day ( зверніть увагу: не usual :) ) Кожного звичайного дня використовуємо звичайні фрази. І, звичайно ж, можемо сказати по-різному: « Come again? » - What? « Don’t sweat it » - You’re welcome « I appreciate it » - Thank you « You nailed it » - Wow
-
В минулому році я дивився в St. Louise bar&Grill на Elgin st. думаю що і цьогоріч буде трансляція) але можете зателефонувати і уточнити)
-
Доброго дня! 31 травня я планую переїзд з району Ванір в район Британія. Я планую орендувати пікап трак для перевезення невеликої кількості речей! Мені потрібна людина, яка вестиме цей автомобіль. У кого є права водія, хто готовий витратити 3 години свого часу? За винагороду 100 доларів.
-
Можу вам допомогти
-
I'm so happy right now this program has saved me out of debt a friend of mine introduce me to Mrs Charles Kenneth platform where She use to invest I just gave it a try after 48 hours i received my profit to my wallet address after much convincing thanks so much, I will always testify about your good works if you need a help from Mr Charles Kenneth click on the link for more information ↘️ t.me/+3tWSPLKNMrQ1YzE8 t.me/+3tWSPLKNMrQ1YzE8