🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Пробачте😞😔❤️ до сліз прошу Допомоги від безвихідного становища🙏🙏🙏 На колінах прошу зі сльозами на очах ... 😢 В даний момент дуже потрібно уколи амоксиклав і дві системи для крапельниць ....🙏 Потрібно 398гр 50 копійок або може е у когось саме ліки Мені дуже незручно просити але син 23 роки після операції Кожна мати мене зрозуміє Дуже прошу допомоги До п'ятниці зможу о першій половині дня повернути 🙏🙏🙏❤️ На колінах буду вдячна 😔🙏Надам будь-які документи докази відео дзвінок Безвихідне становище І я молюся, що хтось відгукнеться на моє смс🙏 Вибачте всі відмовили...моно банк4441 111142472145
-
Пробачте😞😔❤️ до сліз прошу Допомоги від безвихідного становища🙏🙏🙏 На колінах прошу зі сльозами на очах ... 😢 В даний момент дуже потрібно уколи амоксиклав і дві системи для крапельниць ....🙏 Потрібно 398гр 50 копійок або може е у когось саме ліки Мені дуже незручно просити але син 23 роки після операції Кожна мати мене зрозуміє Дуже прошу допомоги До п'ятниці зможу о першій половині дня повернути 🙏🙏🙏❤️ На колінах буду вдячна 😔🙏Надам будь-які документи докази відео дзвінок Безвихідне становище І я молюся, що хтось відгукнеться на моє смс🙏 Вибачте всі відмовили...моно банк4441 111142472145
-
кто сталкивался с таким , что делать. реально нужно им звонить ?? мама прилетела пару дней назад
-
Вітання усім! Переїджаємо в іншу провінцію, тому передаємо оренду нашої квартири із 2ма спальнями у Гатіно (район Плато). 1600/міс+гідро. З 1 серпня 2024, але можемо домовитись і швидше)) Буду рада відповісти на додаткові запитання. Пишіть у приватні. www.facebook.com/marketplace/item/1515193599101885/?notif_id=1719204621831362¬if_t=marketplace_seller_insights&ref=notif
-
Доброго дня!Хто може допомогти з роботою в Оттаві?
-
Доброго дня!Хто може допомогти з роботою в Оттаві?
-
В ного початковий рівень Англійської
-
Я шукаю будь яку роботу для свого чоловіка
-
Я мала на увазі може в когось е знайомі які шукають працівників !
-
Дякую
-
В ного вже є резюме,та на нього ніхто не відповідає
-
Зараз трохи складно з пошуком роботи (сама шукаю), я рекомендую проактивний підхід і подаватись на позиції з таргетированим резюме, бо інакше дуже довго буде пошук роботи і не факт, що знайдете (на жаль) Ще можно подаватись на survival jobs, але краще in-person чи через job fair
-
Майже так