🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброї ночі. Ми, отримали візи в 22 році, вперше приїхали до Канади 27.06.24 року, показали роздрукований лист про ворк перміт який приходив на пошту, відповіли на декілька загальних питань і все)
-
📸 Запрошуємо на фотосесію! 📸 Я - Роксолана, професійний фотограф, готовий втілити ваші найсміливіші ідеї в життя! Пропоную індивідуальні, парні та сімейні фотосесії, які залишать незабутні спогади. 🌟 Індивідуальні фотосесії: Ви - головний герой своєї історії. Дозвольте мені відобразити вашу унікальність! ❤️ Парні фотосесії: Збережіть найтепліші моменти вашої любові. Разом ми створимо справжню магію на фото! 👨👩👧👦 Сімейні фотосесії: Збережіть радість і щастя вашої родини на світлинах, які стануть справжнім сімейним надбанням. 🎁 Подарункові сертифікати: Подаруйте своїм близьким незабутні емоції та враження! Подарунковий сертифікат на фотосесію – ідеальний подарунок для будь-якої нагоди. Звертайтеся в приват або інсаграм @roksolana.duda за додатковою інформацією та записом на фотосесію! 🌟
-
Добрый день, подскажите пожалуйста крипто обменники в Канаде USDT/CAD
-
Доброго дня)Потрібна робота full-time , розгляну будь які вакансії,буду вдячний за інформацію.
-
Привіт всім🫶 Хто мріяв про Норвегію? зі мною (досвідченою мандрівницею-турлідером) у кемпері (по-українськи то «дім на колесах») побачимо всю красу цієї неймовірної країни♥️ на нас чекає у цій подорожі: ✅ Язик Троля ✅ швидкісний човен по Гейрангер-фіорду ✅ Прекестулен ✅ сауна на березі фіорду ✅ селфі на тлі льодовика ✅Атлантична дорога ✅ "Дах Норвегії" ✅ водоспад Лотефосс ✅ найменша церква у Скандинавії ✅ водоспад Стейнсдальсфосс ✅ Снігова Дорога ✅ унікальний оглядовий майданчик та багато іншого!;) 🚨Коли: 2-13 вересня, 12 днів Вартість: 1990 євро з особи + міжнародний переліт + додаткові витрати на їжу, парковки, сувеніри тощо Скільки нас: 5 осіб у групі Старт/фініш - Берген, Норвегія Проїдемо майже 2000 км та пройдемо понад 40 км у піших прогулянках 🚐Їздити та жити будемо у Трейлері. це комфортний будинок на колесах, обладнаний спальними місцями, кухнею, санвузлом. будемо ночувати в мальовничих місцях, максимально розчиняючись у природі;) ⁉️Пиши в особисті і я надішлю тобі презентацію🫶
-
Скажіть, будь ласка,де можна купити тонкий лаваш як в Україні?
-
you can obtain a $2,000 credit card from RBC.
-
Дякую
-
У звʼязку з переїздом в іншу провінцію переуступлю оренду квартири в Оттаві за адресою: 170 Lees Ave. Чудова локація, поряд річка та великий парк. 2 зупинки на трамваї до центру міста. Квартира 1 bedroom, але даже простора. Вартість оренди 1650/міс усі комунальні включені. За детальною інформацією звертайтеся у приватні.
-
Вітаю🙌 Я newcomer! 30 років. Права на автомобіль поки що тільки українські. Шукаю роботу в Оттаві. Розгляну будь-яку вакансію. Буду вдячний за будь-яку інформацію та допомогу 🙏
-
ну я реально 30 минут с ботами говорил , а потом девочка сказала , так тебе не сюда и сказаа написать на почту )
-
Кошмар, удачи 👍 Кажется что это чат с ботами вообще не активный
-
написал в ирсс но там как с богом ответа дождусь когда уже не надо та и программу закрыли 1 июля написал но они чет мимо ни ответа ни привета