🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
OHIP вы можете оформить в первый же день пребывания в Канаде. Вам сначала выдадут бумажный носитель с номерами а через 1-2 недели на почту прийдёт пластик. Но уже с первого дня вы уже можете пользоваться. Ну а по поводу акушера это нужно ждать ответ от женщин.
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка як швидко дають медичну картку? Чи одразу після подання заяви на її отримання можна звертатись за безкоштовною медичною допомогою? Мене особисто хвилює як швидко я зможу стати на облік до акушера. Дякую!
-
Добрый день! Подскажите, как быстро сейчас дают медицинскую карту? Через сколько после приезда можно получить бесплатную медпомощь?
-
Привіт. Віддаю візочок для двох дітей. Також є деякий одяг, зимовий комбінезон та інше для віку до 2 х років. Самовивіз з центру Оттави. Дякую.
-
У нас реально такий прайс 1300 за садок приватний а ще кажуть що в Квебек найдешевші садки . Субсидовані то мабуть так але не приватні , я так подивилась трошки і зрозуміла що не правда. Але що правда дитяча допомога від Квебеку ще є плюс до федеральної , ось і виходить що дають то ц забирають, тому що в державний куает не покриває в цій провінції.
-
Добрий день, як вам вище написали садочок субсидований буде коштувати до 600 кад в місяць. Якщо отримаєте субсидію від міста то взагалі безкоштовно буде. Деякі садки не субсидовані і ціни там мінімум в двічі вище