🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Бачите реакцію на моє повідомлення вище? Вона з'явилась моментально після відправки. В цій групі є декілька таких акаунтів з одним і тим самим посиланням на якийсь лівий канал в профілі. Схоже на автоматичну розкрутку того каналу через ботів, що ставлять реакції під повідомленнями.
-
Happy New Year! 😉 And warm winter wishes 😊 So, it’s your choice: to be, to do or just do be do be do 😊
-
Just in case… If you want to do something… Let’s improve your English!
-
A little bit about the weather
-
❄️ Snow - сніг ❄️ Snowflake - сніжинка ❄️ Flurry - незначний снігопад ❄️ Frost - Мороз ❄️ Ice - лід ❄️ Snowdrifts - замети ❄️ Sleet - мокрий сніг ❄️ Blizzard - хуртовина ❄️ Avalanche - лавина ❄️ Snowball - сніжка ❄️ Snowman - сніговик 😅 Snowpig - свиновик ? 🤔
-
What is « snowpig » ? It may be something like that one 👇 😂
-
Мабуть, «свиновик» переїв смаколиків на Різдво 😉😅
-
А що ви готували до святкового столу? Що ви завжди готували, коли жили в Україні? What did you use to cook when you lived in Ukraine?
-
Ось кілька добре знайомих нам усім страв: Stuffed cabbage rolls - голубці Pickled mushrooms - мариновані гриби Pickled herring - маринований оселедець Mashed potatoes - картопляне пюре Fish aspic - заливна риба Dressed herring - оселедець під шубою Canapés - канапки Dried fruit compote - узвар
-
А ось кілька речень, аби розповісти про наші різдвяні традиції вашим канадським друзям 😉❄️ Christmas Traditions in Ukraine 🇺🇦 ⭐️The family gathered for the Christmas Eve, eating twelve special dishes together. ⭐️The family shared a bowl of sweet Kutia during Christmas Eve dinner. ⭐️The children performed a Vertep play about the birth of Jesus. ⭐️People carried a bright Star of Bethlehem at the front of the Christmas parade. ⭐️Everyone sang cheerful carols as they walked from house to house. ⭐️A kind shepherd stood near the carolers, holding his lamb. ⭐️In the corner of the room, a golden Didukh made of wheat stood proudly.
-
. I highly recommend Ms. Marilia's services. If you want to grow your wealth and achieve financial success, I highly recommend working with her. Check out the link provided for more information on how she can help you achieve your financial goals. Trust me, you won't be disappointed. Don't miss this opportunity to improve your trading game and secure a better financial future. Let's start this journey to success together! 🚀👇 t.me/+S5CO5_2K4IM2MGZk
-
Гарна новина. Я минулого тижня була у консульському відділі і запитувала про, наприклад, оформлення паспорта громадянина України дитині по досягненню 14 років та ID картку для дорослого. Працівник консульства пояснив, що закон прийнято, але процедура ще не прописана, вони розʼяснення ще не отримали. Отож, послуги ще не всі доступні, потрібно дивитися час від часу на сайті. Як тільки консульський відділ отримає розʼяснення щодо процедури надання тих послуг - це буде вказано на сайті.
-
Words alone cannot express my gratitude! Your guidance helped me turn a modest investment of €1,000 into €10,450 BTC profit in just 3 days. You have brought happiness and stability back into my family's life - I thank you from the bottom of my heart!" t.me/+S5CO5_2K4IM2MGZk
-
Якщо у вас проблеми з ключами до вашого авто, звертайтеся.Аварійне відчинення авто, виготовлення ключа, дублікати, Цілодобово , 24/7 Оттава та околиця
-
Якщо у вас проблеми з ключами до вашого авто, звертайтеся.Аварійне відчинення авто, виготовлення ключа, дублікати, Цілодобово , 24/7 Оттава та околиця
-
Всем привет. Подскажите, после того как получил подтверждение продленного work Permit , какие дальше действия ?
-
Всім привіт! Скажіть, будь ласка, хто як і де продовжував робочу візу в Канаді?